Berus Gigi Terbaru 2015 Colgate 360 Charcoal Gold

Berus Gigi Colgate 360 Charcoal Gold ,aku mula pikir ianya adalah ubat gigi terbaru dari colgate,yelah kan nuffnang bagi aku cpuv Colgate 360 Charcoal Gold ni dekat blog ni,so aku cuba cari apa benda lah Colgate 360 Charcoal Gold ni. Cari punya cari rupanya Colgate 360 Charcoal Gold ni adalah berus gigi terbaru …

Penjagaan gigi | 3,298 views

Gelombang panas di India terus mencari mangsa

Gelombang panas yang melanda India , Ok apakah itu fenomena ‘gelombang panas’? berdasarkan artikel yang saya baca di freemalaysiatoday,gelombang panas berlaku apabila suhu semasa secara bandingan adalah lebih tinggi daripada suhu cuaca normal setempat dan juga suhu cuaca normal pada musim berkenaan. Tapi fenomena gelombang panas yang melanda india pada tahun ni …

Berita | 2,154 views

Melissa Malek Kena Maki Dengan Azwan Ali

Ini bukan pertama kali azwan ali memaki pengikutnya di instagram , untuk pengetahuan semua saya sendiri pernah kena maki oleh azwan ali di instagram dengan gelaran yang tidak beberapa sedap didengar, saya dua kali kena maki dengan azwan ali, satu di instagram untuk tahun ni dan satu di twitter beberapa …

Cerita artis | 3,498 views

Nabil Ahmad Tunjuk ‘Six-Pack’

Gambar ‘Six-Pack’ Nabil Ahmad ,fuhh mesti tercengang para peminat-peminat wanita bila melihat Gambar ‘Six-Pack’ Nabil Ahmad nabil ahmad ni. Mana tidaknya,sebelum ni kurus kering tapi sejak khawin dan ada anak ni nabil ahmad dah rajin buat badan kat gim Dulu kurus si nabil ahmad ni, seingat saya ketika pertama kali dia menyertai raja …

Cerita artis | 6,604 views

Tukar gambar gravatar guna gambar mikha tambayong

Tukar gambar gravatar pulak dah, ada aku kisah.. Kali ini datang balik gila aku tukar gambar gravatar ni,kali ini guna gambar mikha tambayong jer lah, cute pulak mikha tambayong kalau di guna untuk gravatar Best tak best tukar gambar gravatar,itu belakang kira.. Tapi aku kesal sangat ramai blogger yang guna …

Personal | 4,430 views

Tonton Dia Isteri Luar Biasa Full Episod

Drama dia isteri luar biasa masih dalam tayangan sekarang ni di tv3 yang bersiaran setiap pukul 7.00 malam, so bagi yang tak sempat tu,boleh lah tonton secara online, bookmark jer artikel ni dan korang akan dapat update terbaru tentang drama dia isteri luar biasa yang boleh korang tonton secara online Untuk …

Drama | 27,931 views