Jom kenali Siapa Cita Citata

cita citata,cita citata biodata,cita citata profile lengkap,gambar cita citata yang pasti buat anda cair,cita citata goyang dumang mp3,cita citata suami,gambar anak cita citata,cita citata janda,benarkah cita citata janda,nama sebenar cita citata,cita citata nama sebenar,siapa cita citata,foto seksi cita citata,foto cita citata di malaysia,foto terkini cita citata,pacar cita citata,teman lelaki cita citata,cita citata boyfriend,foto seksi cita citata,biodata profil cita citata,biodata penuh lengkap cita citata

Assallamualaikum…

Korang kenal penyanyi lagu sakitnya tuh disini ? siapa lagi kalau bukan si cantik yang menggunakan nama komersial cita citata,tapi nama sebenarnya adalah cita rahayu

Mungkin ada yang tidak menyangka bahawa gadis yang berusia 21 tahun ini adalah seorang janda yang meletop gitu,janda muda katakan..,,kepada yang teringin nak mengorat cita citata ni, cepat-cepatlah merebut peluang, takut peluang itu dirampas oleh blogger abang sador  dan house husband ,mana tahu kalau diorang nak tambah cawangan, kah kah kah

cita citata,cita citata biodata,cita citata profile lengkap,gambar cita citata yang pasti buat anda cair,cita citata goyang dumang mp3,cita citata suami,gambar anak cita citata,cita citata janda,benarkah cita citata janda,nama sebenar cita citata,cita citata nama sebenar,siapa cita citata,foto seksi cita citata,foto cita citata di malaysia,foto terkini cita citata,pacar cita citata,teman lelaki cita citata,cita citata boyfriend,foto seksi cita citata,biodata profil cita citata,biodata penuh lengkap cita citata

Hari tu tengok kat video klip sakitnya tuh disini nampak muka cita citata ni macam umur 28 macam tu mungkin sebab make up kot,tapi tengok kat rancangan meletop astro ria fuhh macam umur 19 beb !

Hah inilah bagusnya kalau perempuan berkahwin di usia muda, sebab muka akan still remaja gitu !

Hah dah, ni nak bagi Biodata Cita Citata kat korang ni,mana tahu korang nak memikat ke apa, janda muda tu wei..siapa yang tak mahu..

cita citata,cita citata biodata,cita citata profile lengkap,gambar cita citata yang pasti buat anda cair,cita citata goyang dumang mp3,cita citata suami,gambar anak cita citata,cita citata janda,benarkah cita citata janda,nama sebenar cita citata,cita citata nama sebenar,siapa cita citata,foto seksi cita citata,foto cita citata di malaysia,foto terkini cita citata,pacar cita citata,teman lelaki cita citata,cita citata boyfriend,foto seksi cita citata,biodata profil cita citata,biodata penuh lengkap cita citata

Biodata Penuh Cita Citata

Nama sebenar : Cita Rahayu
Nama komersial : Cita Citata
Tempat tanggal lahir : Bandung, 14 Agustus 1994
Tinggi Badan : 155Cm
Berat Badan : 40Kg

Agama : islam
Iconosquare : http://iconosquare.com/cita_citata
Akaun instagram : https://instagram.com/cita_citata
Akaun Twitter : https://twitter.com/cita_citata
Fanpage : https://www.facebook.com/pages/Cita-Citata-Sakitnya-Tuh-Disini/818762214811768

Single: Kalimera Athena, Sakitnya Tuh di Sini,Perawan atau Janda
Sinetron: Diam-Diam Suka, Cinta Lama Bersemi Kembali

cita citata,cita citata biodata,cita citata profile lengkap,gambar cita citata yang pasti buat anda cair,cita citata goyang dumang mp3,cita citata suami,gambar anak cita citata,cita citata janda,benarkah cita citata janda,nama sebenar cita citata,cita citata nama sebenar,siapa cita citata,foto seksi cita citata,foto cita citata di malaysia,foto terkini cita citata,pacar cita citata,teman lelaki cita citata,cita citata boyfriend,foto seksi cita citata,biodata profil cita citata,biodata penuh lengkap cita citata cita citata,cita citata biodata,cita citata profile lengkap,gambar cita citata yang pasti buat anda cair,cita citata goyang dumang mp3,cita citata suami,gambar anak cita citata,cita citata janda,benarkah cita citata janda,nama sebenar cita citata,cita citata nama sebenar,siapa cita citata,foto seksi cita citata,foto cita citata di malaysia,foto terkini cita citata,pacar cita citata,teman lelaki cita citata,cita citata boyfriend,foto seksi cita citata,biodata profil cita citata,biodata penuh lengkap cita citata

Tapikan dalam rancangan meletop hari tu, tengok nabil menari lagu sakitnya tuh disini bila cita-citata menyanyi,tak tahan rasa nak gelak dekah-dekah ,nabil punyalah kelakar memang tak hingat !

Ok sekian..



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge