Apa Ada Pada Raysha Rizrose ? Cantik Ke ?

raysha rizrose,raysha rizrose dewi remaja,raysha rizrose ukuran dada,raysha rizrose ukuran pinggul,raysha rizrose saiz buah dada,raysha rizrose  tinggi,raysha rizrose seksi,raysha rizrose biodata,raysha rizrose juara dewi remaja,raysha rizrose profile,raysha rizrose email,raysha rizrose facebook,raysha rizrose instagram,raysha rizrose twitter,raysha rizrose keek,raysha rizrose bogel

Juara dewi remaja 2015 Raysha Rizrose, cantik sangat ke si Raysha Rizrose ni ? aduhai memang cantiklah adik kepada pasangan kembar Uqasha & Nelydia Senrose,tapi pada pendapat aku lah,aku lebih aum pada Nelydia Senrose,hehe tak tahu sebab apa

Raysha Rizrose ni kalau pandai jaga perangai memang akan aum seperti Uqasha & Nelydia Senrose jugak, mana tahu kan esok-esok boeh jadi heroin filem,tapi janganlah jadi  ganja pulak,jadi heroin jer lagi bagus hehehe

Tapi setelah aku meneliti Raysha Rizrose ni, memang banyak peminat dia,so boleh lah aum jugak eh hahaharun

raysha rizrose,raysha rizrose dewi remaja,raysha rizrose ukuran dada,raysha rizrose ukuran pinggul,raysha rizrose saiz buah dada,raysha rizrose  tinggi,raysha rizrose seksi,raysha rizrose biodata,raysha rizrose juara dewi remaja,raysha rizrose profile,raysha rizrose email,raysha rizrose facebook,raysha rizrose instagram,raysha rizrose twitter,raysha rizrose keek,raysha rizrose bogel

Biodata Raysha Rizrose , yang ni aku tak berapa faham sangat,tapi korang baca detail nama penuh Raysha Rizrose ni dulu

Nama Penuh Raysha Rizrose : Farza Naquraisha binti Mohd Fariz
Nama Komersial: Raysha Rizrose
Tarikh Lahir: 22 Jun 1996
Umur: 19 tahun (2015)
Asal: Subang Jaya, Selangor
Bakat: Menyanyi, berlakon, mengacara

Ok untuk detail Biodata Raysha Rizrose yang ni,aku tak berapa faham sangat,agak-agak nya siapa yang ukur eh ? nanti kalau ada pertandingan dewi remaja lagi,bagilah job kat aku untuk mengukur,memang complete segala ukuran aku bagi keh keh keh

Ukuran Badan
Dada: 32 ( yang ni  ukuran dada ke buah ?)
Pinggang: 26
Pinggul: 33
Tinggi: 170 cm
Berat: 48 kg

raysha rizrose,raysha rizrose dewi remaja,raysha rizrose ukuran dada,raysha rizrose ukuran pinggul,raysha rizrose saiz buah dada,raysha rizrose  tinggi,raysha rizrose seksi,raysha rizrose biodata,raysha rizrose juara dewi remaja,raysha rizrose profile,raysha rizrose email,raysha rizrose facebook,raysha rizrose instagram,raysha rizrose twitter,raysha rizrose keek,raysha rizrose bogel

Apa Yang Menarik Tentang Raysha Rizrose

Raysha Rizrose ni aktif dalam sukan tau,so kalau sesiapa nak tackle dia kenalah aktif bersukan jugak

Tapi yang  best tentang Raysha Rizrose ni dia memang suka mengarang disamping itu juga suka memasak.

Raysha Rizrose ni berketurunan Indonesia Cina (bapa dia ) dan Thai (ibu dia) ,patutlah aku tengok muka kakak Uqasha & Nelydia Senrose ada iras-iras luna maya ( muka indon)

Kalau korang nak tahu Raysha Rizrose ni tidak suka memakai sneakers dan tidak makan pedas kecuali semua makanan Thai ,yelahkan dah mak dia thai hehe

Raysha Rizrose ni tidak pernah nak menggunakan sebarang pembersih muka daripada dia kecil sampailah sekarang ni.

Raysha Rizrose ni suka mengamalkan minuman kolagen Secret of Senrose,tu sebab muka dia cantik

Dan yang paling aum  Raysha Rizrose ni adalah pencinta kucing.miawww

Ok bagi yang nak follow dan ikuti perkembangan semasa Raysha Rizrose ni boleh follow melalui detail yang aku kongsi dibawah,kalau nak tackle email dia pun ada sekali tu

Facebook: https://www.facebook.com/raysharizroseofficial
Twitter: https://twitter.com/raysharizrose
Instagram: https://instagram.com/raysharizrose
Keek : https://www.keek.com/profile/raysharizrose
Email : farzanaquraisha@yahoo.com

Tapi walau macam mana pun Nelydia Senrose jugak aku aum, suka tengok muka cute dia,kalau ambik jadi bini seminggu tak keluar rumah hehehe



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge