Melissa Malek Kena Maki Dengan Azwan Ali

Ini bukan pertama kali azwan ali memaki pengikutnya di instagram , untuk pengetahuan semua saya sendiri pernah kena maki oleh azwan ali di instagram dengan gelaran yang tidak beberapa sedap didengar, saya dua kali kena maki dengan azwan ali, satu di instagram untuk tahun ni dan satu di twitter beberapa tahun dulu

Untuk di instagram saya ada print screen,tapi saya dah terdelete,nasib baik saya delete kalau saya tak delete makin nyakit hati kalau teringat,tapi yang dekat twitter saya ada simpan di post blog saya yang lagi satu,tapi post dari blog tu semuanya saya dah sumbat dekat blog ishakhasimi.com ni,kalau nak tahu sila rujuk sini

Dan hari ini sekali lagi azwan ali memaki peminatnya, yang menjadi mangsa kali ini adalah melissa malek,

Status melissa malek yang menunjukan rasa kecewanya terhadap  makian azwan ali turut menjadi viral

azwan ali,azwan ali maki peminat,azwan ali sakit jiwa,azwan ali masaalah mental,azwan ali bermasaalah

 

Lihat gambar print screen dibawah bagaimana azwan ali memaki melissa malek

azwan ali,azwan ali maki peminat,azwan ali sakit jiwa,azwan ali masaalah mental,azwan ali bermasaalah azwan ali,azwan ali maki peminat,azwan ali sakit jiwa,azwan ali masaalah mental,azwan ali bermasaalah

 

Perkataan ANJING SUNDAL  BABI menjadi kata-kata kesat yang dilemparkan azwan ali

Kalau dilihat apa yang berlaku ini,adalah tidak sepatutnya orang yang dah berkali-kali mengerjakan umrah seperti azwan ali ni mengeluarkan kata-kata seperti itu

Hanya bertanya “mall mne ni asal bnglaaa staf die” telah membuatkan melissa malek kena maki kaw kaw oleh azwan ali dengan perkataan yang kesat

Kalau boleh lah, jangan layan sangat si azwan ali ni,dah tahu otak dia sekarang ni dah tak betul pun, kalau tengok instagram dia bukan banyak sangat follower pun sebab yang follow pun kira follow kesian

Kalau boleh,tak payah follow lah instagram dia,biarlah dia dengan dunia dia,kita dengan dunia kita

Lantak dialah nak meroyan ke apa kat instagram dia tu,janji jangan layan jer..,kalau layan kita yang malu kena maki dengan dia

sekian…



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge