OST DIA ISTERI LUAR BIASA (LAGU TEMA)

ost dia isteri luar biasa,lagu tema dia isteri luar biasa,dia isteri luar biasa ost,dia isteri luar biasa lagu tema,video klip lagu tema dia isteri luar biasa,lirik lagu tema lagu tema dia isteri luar biasa,lirik lagu potret,lagu potret lirik,lagu potret klip video,video klip lagu potret,Akim & The Majistret potret,Akim & The Majistret offical potret,Akim & The Majistret potret lirik,lagu terbaru Akim & The Majistret potret,lirik lagu potret,Akim & The Majistret potret mp3 download,download mp3 potret,potret mp3 download,link download lagu potret,lagu potret ost dia isteri luar biasa,muat turun lagu terkini Akim & The Majistret,muat turun lagu tema dia isteri luar biasa,isteri luar biasa mp3

Ost dia isteri luar biasa, kali ini lagu  berjudul ‘Potret’ diangkat  sebagai lagu tema untuk drama bersiri Dia Isteri Luar Biasa. best beb kalau layan lagu ni sebab lagu ini dinyanyikan oleh kumpulan Akim & Majistret.

Korang pun kenal Akim & Majistret kan ? yang femes giler dengan lagu mewangi dia tu,lagu mewangi tu pun orang tak bosan layan,inikan pula lagu potret ni,teringat zaman aku bercinta dengan britney spears dulu hehehe

Ok untuk tidak menghampakan perasaan korang tak sabar nak menonton drama dia isteri luar biasa pada khamis 18 hb ni, aku kongsikan video klip berserta lirik dan link download sekali buat korang keyh !

Lirik Lagu Potret – Akim & The Majistret-Ost dia isteri luar biasa

Terangi malam ku dengan syair indah mu
Merenung kasih dalam sepi yang terasing
Saat kau pergi, lemas ku bila tiada mu

Jauh terbawa lukisan hatimu
Hilang mencari di mana kau pergi
Tinggal aku menahan luka ini
Sampai harus ku pergi

Engkau bagaikan bintang-bintang di angkasa
Hanya mampu melihat kamu yang terbiar
Walaupun sakit, walaupun pedih tak berdaya

Berjalan tenang menghampiri persisiran
Melakar namamu di sisi pasir pantai
Pastinya hilang, tidak rasaku kepadamu

Jauh terbawa lukisan hatimu
Hilang mencari di mana kau pergi
Tinggal aku menahan luka ini
Sampai harus ku pergi

Jauh terbawa lukisan hatimu
Warna pelangi hiasan terindah
Hati ini tak akan terbahagi
Sampai harus ku pergi

Menuju aku kepadamu jadi satu
Meraih kasih kita

Jauh terbawa lukisan hatimu
Hilang mencari di mana kau pergi
Tinggal aku menahan luka ini
Sampai harus ku pergi

Jauh terbawa lukisan hatimu
Warna pelangi hiasan terindah
Hati ini tak akan terbahagi
Sampai harus ku pergi

Nak download Lagu Potret – Akim & The Majistret-Ost dia isteri luar biasa ni tak ?
Ni link download dia

 

Download [ iTunes |



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge