Pelakon Lucah Rola Misaki Dibeli Bilionair China

Korang kenal Rola Misaki ? saya tak kenal siapa Rola Misaki ni,yang pasti saya tahu nama Rola Misaki ni melalui google hot trends, saya pada mulanya pikir Rola Misaki ni pelakon filem biasa sebab namanya tiba-tiba trending kat world wide, rupanya Rola Misaki ni adalah pelakon lucah jepun,masih muda nampak nya ni,mungkin dah selalu kena bedal tak nampak muda sangat kot..

Dikatakan ketika di Beijing , seorang bilionair China dikatakan sanggup membayar £5 juta iaitu kalau convert dalam ringgit malaysia adalah RM28 juta bagi membeli khidmat eksklusif Rola Misaki ni bagi tempoh 15 tahun akan datang.,

pelakon lucah rola misaki,gambar rola misaki,video terbaru rola misaki,gambar terbaru rola misaki ,biodata rola misaki,siapa rola misaki,video hot terbaru rola misaki,gambar bogel rola misaki,gambar rola misaki dengan najib,terkini rola misaki,rola misaki beraksi,aksi panas menggoda rola misaki,kontroversi terbaru rola misaki,rola misaki pelakon lucah,rola misaki goyang goyang,rola misaki doggie

 

Ni dia beli untuk makan sendiri ke atau untuk buat video lucah jugak ni ? hehe krik krik ,sebenarnya perbuatan ni tak ubah macam filem popular tahun 1990-an tau !

Rola Misaki ni sebenarnya berdarah campuran Jepun dan Russia tau, bagi yang tak tahu lah

Kalau korang nak tahu jugak Rola Misaki ni mendapat kontrak lakonan dengan si bilionair ni untuk selama 15 tahun bagi memperkembangkan kerjaya lakonannya selain menjadi pembantu peribadi kepada lelaki bilionair ni.

Namun bila melihat pada video ada keintiman ditunjukkan oleh pasangan dua ekor monyet ni, mungkin juga kontrak tersebut bukan setakat berlakon jer, kemungknan terangkum dalam kontrak ni Rola Misaki akan kena bedal oleh bilionair China ni, kalau dalam tempoh 15 tahun tak payah setiap bulan,3 bulan sekali jer bilionair China ni bedal Rola Misaki ni,memang longgar habis dah kot hehehe krik-krik

Kalau ikutkan spekulasi media ,lelaki ni adalah yang terkenal dalam industri hiburan sebagai bilionair yang tidak kisah berbelanja, wau..banyak jugak duit mamat ni ye..

Rola Misaki ni sebenarnya  tidak begitu popular di negara asalnya jepun, namun dia mula mendapat perhatian melalui video di YouTube,tapi Rola Misaki ni  mempunyai ramai peminat di China dengan lebih 4.8 juta pengikut di Weibo, fuhh boleh tahan jugak..ehhh

Apa-apa pun kecantikan tak kekal lama,kalau dah selalu sangat kena bedal,yang sempit lama-lama longgar jugak, kecualilah dia amalkan jamu perapat..keh keh keh…

 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge