Ada Apa Dengan Prabayar MagicSIM Celcom

 

Assallamulaikum….

Ada apa dengan prabayar magicsim celcom ? hari tu lagi saya dah terpaku depan tv tengok iklan magic sim celcom, apa benda yang magic pada prabayar magicsim celcom ni ? apa yang best sangat dengan magicsim celcom sehingga ianya menjadi buah mulut kebanyakan pengguna telko negara ni ?

Ok boleh lihat dulu gambar dibawah tentang prabayar magicsim celcom ni

magicsim celcom,prabayar magicsim celcom,apa ada dengan prabayar magic sim celcom,pelan celcom terbaru,pelan terbaru magicsim celcom,apa kelebihan magicsim celcom,kelebihan magicsim celcom,beza celcom dan maxis,basic internet celcom,celcom magicsim, celcom magicsim prabayar,kehebatan prabayar magicsim celcom

 

Apa yang kita dapat jika membeli prabayar magicsim celcom ?

Perkara pertama yang kita akan dapat,semestinya perkara yang kita tunggu sekian lama dari celcom iaitu free basic internet,diikuti dengan Free high speed internet dengan kouta 200 mb bagi setiap pengaktifan pertama kali prabayar magicsim celcom ,kemudian kita akan dapat free calls & sms 20 minit dan 20 sms

Apa ada dengan free basic internet magicsim celcom ?

Sebelum ni, telko M dengan plan free basic internet dia,namun free basic internet yang telko M beri tu tidak sebagus yang free basic internet magicsim celcom berikan

Kenapa dan apa alasan saya berkata sedemikian ?

Ok saya sebelum ni, saya menggunakan telko M dengan plan free basic internet mereka 64 kbps persecond, namun apa yang mengecewakan saya sebagai seorang blogger adalah saya gagal untuk log masuk ke wp admin blog saya.

Kerana kelajuan internet 64 kbps persecond ni membuatkan saya gagal untuk mengakases ke wp admin blog saya dan mennyebabkan saya tidak dapat mengupdate internet pada kelajuan yang rendah, untuk makluman saya sudah biasa mengupdate blog pada kelajuan rendah,disamping menjimatkan bajet untuk internet,lagi pun update blog jer kan ? bukan nak tonton video apa benda semua…

Free basic internet magicsim celcom saya dapat atasi segalanya

Free basic internet magicsim celcom ni sememangnya disediakan dengan 64 kbps persecond sama dengan kelajuan free basic internet yang pihak telko M , tetapi bezanya dengan menggunakan  Free basic internet magicsim celcom saya berjaya log masuk ke wp admin blog saya seterusnya berjaya mengupdate blog saya ni

Tak percaya ? ketika artikel ini ditaip dan diterbitkan saya menggunakan Free basic internet magicsim celcom ni,sampai gambar yang saya upload pada artikel ini menggunakan kelajuan internet yang perlahan

Ini betul-betul MAGIC !! saya seolah olah tidak percaya dan ini sememangnya MAGIC !!

Ok selain Free basic internet , magicsim celcom ini menawarkan bonus untuk setiap kali kita reload

Lihat dulu gambar ni..

magicsim celcom,prabayar magicsim celcom,apa ada dengan prabayar magic sim celcom,pelan celcom terbaru,pelan terbaru magicsim celcom,apa kelebihan magicsim celcom,kelebihan magicsim celcom,beza celcom dan maxis,basic internet celcom,celcom magicsim, celcom magicsim prabayar,kehebatan prabayar magicsim celcom

Ok untuk reload bonus, setiap kali kita menambah nilai prabayar magicsim celcom kita akan dapat data percuma dengan minit masa berbual.

Berapa magicsim celcom bagi ? ianya bergantung kepada jumlah tambah nilai yang kita beli..

Jika kita tambah nilai RM 5 kita dapat 50 Mb data dan 5 minit panggilan percuma

Jika kita tambah nilai RM 10 kita dapat 100 Mb data dan 10 minit panggilan percuma

Jika kita tambah nilai RM 30 kita dapat 300 Mb data dan 30 minit panggilan percuma

Adakah itu tidak mencukupi ? bagi saya amat mencukupi,dan ianya betul-betul MAGIC !!

Berapa harga magicsim celcom ni ? harganya hanya RM 5 sahaja, dengar kata ianya adalah stock terhad ? jangan bimbang..

Jadi macam saya,untuk pengetahuan semua saya lansung tidak membeli prabayar magicsim celcom ni,sejujurnya agak membazir kalau saya membeli sim kad baru, saya hanya mengekalkan no asal saya saja

Bagaimana caranya ? saya pastikan dalam akaun prabayar saya masih ada RM 5, dan saya hanya perlu aktifkan dengan menaip MIG MAGIC dan menghantar ke 28882 ,cukup mudah dan RM 5 akan dipotong bagi pembayaran untuk pertukaran Pelan, very simple..

Apa nak tunggu lagi ? aktifkan sekarang, tapi satu perlu ingat selagi tempoh kredit korang masih aktif selagi itu Free basic internet magicsim celcom korang masih dapat diakses

Tempoh aktif kredit saya akan tamat pada bulan 9 ni,satu tempoh yang masih lama dan saya akan lanjutkan lagi tempoh kredit celcom saya ke setahun lagi..

Untuk maklumat lanjut tentang magic sim,baca ni : 4 Sebab Utama Emma Maembong, Ayda Jebat & Mia Sara Menggilai SIM Yang Dikatakan Magic Ini

sekian…



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge