Jom Kenali Nonny Nadirah Pelakon Dia Isteri Luar Biasa

nonny nadirah biodata,profil lengkap nonny nadirah,biodata lengkap nonny nadirah,gambar nonny nadirah,siapa nonny nadirah,twitter nonny nadirah,instagram nonny nadirah,facebook nonny nadirah,nonny nadirah separuh bogel,tasha shila separuh bogel,gambar pelakon isteri luar biasa,aksi pelakon isteri luar biasa,gambar seksi nonny nadirah,siapa dia nonny nadirah,nonny nadirah pelakon dia osteri luar biasa,nonny nadirah bercium,gambar nonny nadirah bercium,gambar kekasih nonny nadirah,gambar aksi panas nonny nadirah,nonny nadirah instagram 2015,gambar terkini nonny nadirah,biodata terkini nonny nadirah,nonny nadirah tu cantik ke,adakah nonny nadirah cantik,gambar penuh seksi nonny nadirah

Assallamulaikum…..

Ada sesiapa yang nak biodata penuh lengkap nonny nadirah ? tahukan yang si nonny nadirah ni berlakon dalam drama dia isteri luar biasa tu,ala yang berlakon sebagai kawan baik si dewi yusra  sejak kecik tu dan kemudian mengkhianati sahabat baik dia akibat hasutan kak long  yang juga kakak kepada Dr raden tu

Mesti korang sakit hari dengan kak long tu kan, mulut longkang dah lah mandul hahah

Ok dulu si nonny nadirah ni boleh dikatakan bermula dari bawah,dari orang tak kenal dia sampai orang kenal dia sekarang,lebih-lebih lagi sekarang dia tengah berlakon drama yang hot meletup gitu iaitu drama dia isteri luar biasa,so memang banyak job dia dapat lepas ni

Nonny-Nadirah-biodata--1Apa yang saya nampak pada nonny nadirah ni adalah muka dia macam artis korea,mesti korang perasan kan yang muka dia tak macam muka melayu,muka dia macam orang korea, dulu pun pikir si nonny nadirah ni ada mix korea

Ok kalau korang memang nak kenal sangat dengan si nonny nadirah ni, saya akan bagi full name dia kat korang, ni korang kena hafal betul-betul nama penuh dia adalah Nonny Nadirah Binti Zainuddin, so orang kenal dengan nama komersial iaitu nonny nadirah sebab nama komersial ni tak best nak sebut panjang-panjang

Kalau nak tahu jugak yang umur si nonny nadirah ni baru 26 tahun pada tahun 2015 ni,masih muda lagi kan ? dan untuk maklumat lanjut nonny ni adalah anak kelima dari tujuh adik beradik

Owh ya patut juga si nonny nadirah ni muka dia macam mix korean begitu,rupanya si nonny nadirah ni berasal dari kota kinabalu sabah,bah orang sabah bah tu..

Eh korang yang memang minat dengan si nonny nadirah ni tak tanya ke tarikh lahir dia ? mana tahukan kalau korang bagi hadiah hari lahir kat dia hehe,ok untuk makluman korang si nonny ni dilahirkan pada tarikh 21 julai 1989 manakala tinggi si nonny ni adalah 158 cm dan mempunyai berat badan 53 kilogram, so kira berat lah kan ? hehhe

nonny nadirah biodata,profil lengkap nonny nadirah,biodata lengkap nonny nadirah,gambar nonny nadirah,siapa nonny nadirah,twitter nonny nadirah,instagram nonny nadirah,facebook nonny nadirah,nonny nadirah separuh bogel,tasha shila separuh bogel,gambar pelakon isteri luar biasa,aksi pelakon isteri luar biasa,gambar seksi nonny nadirah,siapa dia nonny nadirah,nonny nadirah pelakon dia osteri luar biasa,nonny nadirah bercium,gambar nonny nadirah bercium,gambar kekasih nonny nadirah,gambar aksi panas nonny nadirah,nonny nadirah instagram 2015,gambar terkini nonny nadirah,biodata terkini nonny nadirah,nonny nadirah tu cantik ke,adakah nonny nadirah cantik,gambar penuh seksi nonny nadirah

Saya pun tahu yang karier si nonny nadirah ni sebagai pelakon, dan saya dah pun menonton lakonan dia ,begitu juga dengan bidang pengacaraan ,tapi untuk bidang nyanyian saya belum lagi dengar si nonny nadirah ni menyanyi sebab ada yang kata suara si nonny nadirah ni boleh tahan yelah si empunya badan pun ada penyanyi idola, siapa lagi kalau bukan Shakira

Korang nak kenal lebih lanjut dengan si nonny nadirah ni korang boleh layari facebook dia di sini facebook nonny nadirah  atau kalau nak bertweet dengan dia boleh follow twitter dia disini twitter nonny nadirah atau kalau korang nak tengok dia update gambar setiap hari korang boleh follow instagram dia di sini intagram nonny nadirah

Erm bagi saya lakonan nonny nadirah dalam drama dia isteri luar biasa ni kira not bad lah,harap suatu hari nanti makin up lakonan dia,mana tahu boleh saing dengan aida jebat.

Dan apa yang saya harap pada nonny nadirah adalah jangan buat kontroversi untuk kekal popular macam sesetengah artis lain tu, supaya suatu hari nanti tak ada orang cuba cari keyword gambar separuh bogel nonny nadirah di internet macam kontroversi gambar separuh bogel tasha shila baru-baru ini

Ok lah selesai dah, saya menulis dengan penuh semangat hari ni sebab sebelum ni saya beberapa kali melanggar etika para blogger,yelah memang nak orang lain rasa apa yang saya rasa bila etika blogger saya kena langgar hahha..

Dan terima kasih jugak kepada blogger bakul2011 kerana menyiarkan biodata penuh nonny nadirah ,dapat jugak saya maklumat tambahan untuk menulis pasal si nonny nadirah hari ni, korang rujuk artikel asal dari blogger bakul2011 disini

Sekian….



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge