Jom tingkatkan keyakinan diri dengan Rexona

ada apa dengan rexona,kenapa guna rexona,rexona untuk ketiak basah,rexona ketiak hitam,tingkatkan keyakinan diri dengan rexona,sebab perlu pakai rexona,rexona malaysia,warnakan bulu ketiak,trend warnakan bulu ketiak,ketiak berbau,masalah ketiak berbau,tips tingkatkan keyakinan diri,cara untuk tingkatkan keyakinan diri,tingkatkan keyakinan diri dengan rexona,hilangkan bau ketiak,cara hilangkan bau ketiak dengan rexona,cara guna rexona,rexona apa untuk ketiak basah,rexona untuk ketiak berbau,punca ketiak berbau,cara berkesan hilangkan bau ketiak,hilangkan bau ketiak cara mudah

Assallamualaikum….

Ketiak berbau kambing ? sesiapa yang ketiak dia berbau kambing ? memang tensen kalau dapat ketiak berbau kambing ni,saya sendiri antara yang ada masalah ketiak berbau kambing mujurlah hampir 17 tahun saya menggunakan jenama rexona sejak saya dari sekolah menengah ketiak berbau kambing dapat diatasi

Saya mula menggunakan rexona ketika tahun 1999, time tingkatan satu lagi, ada sejarah sebenarnya kenapa saya perlu guna rexona, kalau tak ada sejarah memang saya tak guna hehe.

Ceritanya begini,pada tahun 1999 ketika di tingkatan satu dan ketika waktu rehat saya ada bergurau dan bermain dengan kawan saya ni,al maklumlah waktu tu masih budak baru nak naik, waktu bergurau tu lengan saya secara tidak sengaja diletakkan dibahu kawan saya dan ketika itu jugaklah kawan saya kata ketiak saya berbau kambing, erk malu siot

ada apa dengan rexona,kenapa guna rexona,rexona untuk ketiak basah,rexona ketiak hitam,tingkatkan keyakinan diri dengan rexona,sebab perlu pakai rexona,rexona malaysia,warnakan bulu ketiak,trend warnakan bulu ketiak,ketiak berbau,masalah ketiak berbau,tips tingkatkan keyakinan diri,cara untuk tingkatkan keyakinan diri,tingkatkan keyakinan diri dengan rexona,hilangkan bau ketiak,cara hilangkan bau ketiak dengan rexona,cara guna rexona,rexona apa untuk ketiak basah,rexona untuk ketiak berbau,punca ketiak berbau,cara berkesan hilangkan bau ketiak,hilangkan bau ketiak cara mudah

Rexona men adventure, yang ni best main spray er kat ketiak

Korang pun tahu kan, bau kambing tu apa ? bau kambing tu bau hangit..haha

Maka sejak peristiwa itulah saya mula menggunakan rexona, rexona yang saya pakai time tu adalah yang jenis stick tu ha, sebenarnya rexona yang jenis stick ni lebih lama diguna dan jimat sebab harga dia murah berbanding dengan rexona yang jenis cecair,tapi kadar pelindungan jam dia tidaklah begitu lama

Sekarang ni saya lebih suka pakai rexona yang jenis cecair dan jenis spray, sebab kadar pelindungan dia lebih tahan lama

rexona ni memang bagus untuk ketiak basah,atau ketiak yang selalu berpeluh, cuba sapu atau spray rexona dibawah ketiak, dan ketika berpeluh ianya makin wangi dan tu sebab saya suka rexona

ada apa dengan rexona,kenapa guna rexona,rexona untuk ketiak basah,rexona ketiak hitam,tingkatkan keyakinan diri dengan rexona,sebab perlu pakai rexona,rexona malaysia,warnakan bulu ketiak,trend warnakan bulu ketiak,ketiak berbau,masalah ketiak berbau,tips tingkatkan keyakinan diri,cara untuk tingkatkan keyakinan diri,tingkatkan keyakinan diri dengan rexona,hilangkan bau ketiak,cara hilangkan bau ketiak dengan rexona,cara guna rexona,rexona apa untuk ketiak basah,rexona untuk ketiak berbau,punca ketiak berbau,cara berkesan hilangkan bau ketiak,hilangkan bau ketiak cara mudah

rexona men vs anti pespirant, yang ni saya suka jugak sebab time berpeluh makin kuat wangi dia

Rexona untuk tingkatkan keyakinan diri

Ketiak berbau kambing memang menjadi masalah, saya tahu dan pernah mengalaminya so nak bergerak pun susah apatah lagi kalau nak melintas didepan awek cun,mesti diorang terbau bau kambing dari ketiak kita yang hitam legam tu, hilang rasa keyakinan diri mood pun jadi down

So bila menggunakan rexona ni kita dapat tingkatkan keyakinan diri, ditambah pula dengan baunya yang menyegarkan, saya akui sejak mula pakai rexona ,saya suka cium bau ketiak sendiri, yelah mana tak suka cium kalau pakai rexona sebab bau dia wangi lagipun saya cium untuk pastikan yang bau dia masih ada..

So kepada sesiapa yang kurang keyakinan diri akibat dari ketiak yang berbau kambing tu,sila pakai rexona sekarang, yelah harap muka hensem tapi ketiak bau kambing !

Bila nak memikat awek cun, hairan kenapa awek tu sering tolak cinta kita, kila lihat cermin rupa ada, kacak dan bergaya tapi bila angkat ketiak, masyaaallah ! berbau kambing…

Pakai jer rexona,esok mesti awek cun tu terpikat dan menerima cinta kita..

Ok sekian untuk kali ini…



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge