peraturan kesalahan trafik 2015,peraturan palsu kesalahan traffic 2015

Peraturan Kesalahan Trafik Mulai 1 Ogos 2015 Adalah Berita Palsu

Assallamualaikum…. Berkenaan dengan peraturan kesalahan trafik mulai 1 ogos 2015, ada pihak pihak yang tidak bertanggungjawab menyebarkan berita ini menerusi laman sosial, pihak jabatan pengangkutan jalan (JPJ) menerusi kenyataan rasmi mereka menyatakan yang kanak-kanak yang duduk di kerusi (seat) depan (co-driver) akan dikenakan saman adalah tidak benar sama sekali Berhubung …

Perkongsian | 6,754 views
gambar nur sajat,biodata nur sajat,gambar broframestone masa muda,gambar ben ashari ketika muda

Nur Sajat Fariz Pondan Cantik Malaysia Yang Popular

Assallamualaikum… Biodata nur sajat fariz pondan cantik malaysia yang popular Yea, baru dapat aku update blog utama kesayangan aku ni, hehe rasanya dekat sebulan dah aku tak update huhu, biasalah sekarang ni sibuk kerja jugak huhu,ok korang kenal tak Nur sajat fariz ? ala pondan yang pakai hijab tu, yang …

Perkara Viral | 37,798 views