Nur Sajat Fariz Pondan Cantik Malaysia Yang Popular

gambar nur sajat,biodata nur sajat,gambar broframestone masa muda,gambar ben ashari ketika muda,Biodata nur sajat fariz,gambar nur sajat fariz,gambar seksi nur sajat fariz,gambar nur sajat fariz sebelum kemalangan,nur sajat fariz bogel,gambar nur sajat fariz berbikini

Assallamualaikum…

Biodata nur sajat fariz pondan cantik malaysia yang popular

Yea, baru dapat aku update blog utama kesayangan aku ni, hehe rasanya dekat sebulan dah aku tak update huhu, biasalah sekarang ni sibuk kerja jugak huhu,ok korang kenal tak Nur sajat fariz ? ala pondan yang pakai hijab tu, yang kononnya dia dapat hidayah selepas terbabit kemalangan tu, eh Nur sajat fariz ni dapat hidayah ke dapat sampah ? tak paham aku dia lelaki kan ? so kenapa dia pakai tudung ?

Mak ai..bukan main cantik lagi si nur sajat fariz ni ketika masih pondan dulu, tapi dia sekarang masih pondan jugak kan ? agaknya dia mesti nak jadi pondan selamanya, helo bang sajat oii,awak tu lelaki tak usah nak tiru felexia yeap sebab dia tu memang original perempuan, bukan fake ok !

Nur sajat ni dikatakan telah menjalani pembedahan tukar jantina kat negara jiran, dia ni merupakan  model pondan terkemuka dan pernah mewakili malaysia dalam pertandingan ratu cantik bagi kategori mak nyah

Korang nak tahu biodata nur sajat fariz ni ? ok meh sini aku cerita pada korang, nama sebenar Nur sajat ni adalah Nur sajat fariz , pada tahun 2015 nir umur beliau mencecah 30 tahun, so mungkin tua setahun dari aku kot hahha

Nur sajat ni memang pon dari sejak lahir lagi dah memang dilahirkan sebagai lelaki, dan dia ni belum lagi berkhawin, nak khawin dengan siapa ? lelaki ? kan perkhawinan sejenis tak di iktiraf di negara malaysia, so nak khawin dengan perempuan ? batang pun dah potong macam mana nak injek malam pertama nanti ? hahhah

Orangnya berasal dari perak, dan berketinggian 173 cm, nur sajat ni adalah seorang ahli perniagaan dengan membuka butik dan spa dengan nama Nur Sajat Beautician (Beauty and SPA) dan mempunyai dua orang nak angkat yang bernama syaza dan syahmi

Apa kejayaan nur sajat ni dalam bidang pondan/ mak nyah ? ni nak cerita ni yang nur sajat ni pernah memenangi  pertandingan Miss Tourism pada tahun 2008 (kategori mak nyah) Manakala pada tahun 2010 nur sajat ni berjaya memenangi Miss Lingerie 2010 serta Miss Malaysia 2010 & Miss Universe 2010 (kategori pondan) manakala yang terakhir adalah Miss Queen International Malaysia 2013 (pun kategori pondan juga).

Kalau korang berminat nak follow nur sajat di instagram,boleh follow sini ye.hehhe https://instagram.com/nursajat02/

Yang membuatkan rakyat malaysia kesal, adalah walaupun dikatakan mendapat hidayah, namun nur sajat masih lagi pondan kerana beliau sekarang memakai tudung !

Biasanya pondan kalau dapat hidayah akan berubah jadi lelaki sejati, ni tidak masih dialam kepondanannya

 

 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge