Status facebook tentang blogger terkenal bikin panas !!

Assallamualikum… Siapa blogger terkenal yang aku kritik dekat facebook tempoh hari ? ada pulak rakan blogger yang komen kat status aku tu, yang penting pada mulanya aku main update jer status, sebab aku dengar ada blogger ni bukan main lagi panas hati dengan blogger lain dan yang pastinya aku tak …

Diri aku | 2,667 views

Alvin Tan Dan Racis ,Mengapa Berlaku ?

Assallamualakum… Sekarang ni isu racis ni makin hangat diperkatakan di facebook dan juga media social yang lain, lebih-lebih lagi dengan kewujudan alvin tan dan beberapa keyboard warrior lain di media social Sebenarnya kalau ikutkan isu racis ni dah lama dah, bukan sekarang lagi dari dulu hal  racis itu cina,itu melayu, …

Pandangan saya, Ulasan Saya | 2,139 views

DRAMA CIK CINDERELLA DAN ENCIK TENGKU BAKAL MENEMUI PENONTON

Assallamualaikum… Wah ini dah satu berita baik buat peminat drama melayu, sebuah  drama baru diadaptasi dari novel Cik Cinderella dan Encik Tengku hasil karya novelis terkenal Airisz akan datang menemui penonton di slot Lestary TV3. Untuk makluman korang drama ini akan diarahkan oleh Eoon Shuhaini. Ianya akan mengetengahkan Shukri Yahaya dan …

Drama | 20,093 views