Nuffnang tak support blog ssl

image

Assallamualaikum…

Nuffnang tak support blog ssl,

Ya rasa kecewa pun ada bila iklan nuffang tak boleh muncul dalam blog ni selepas blog dipasang ssl berapa minggu lepas

Nak tahu apa itu ssl, sila google

Sebenarnya aku dah banyak tabungan yang dikumpul dengan nuffnang, namun aku pasrah..

Aku mula perasan bila aku mula mencuba memasang ssl dari cloudflare beberapa bulan yang lalu, namun terpaksa menghentikan ssl cloudflare sebab banyak kelemahan ,biasalah kalau benda free memang banyak kelemahan

Aku try guna ssl percuma yang diberikan oleh pihak kl server sebab aku melanggan pakej biz hosting mereka yang dilengkapi ssl premium secara percuma

So aku berharap lepas ni,pihak nuffnang upgrade diorang service agar support blog ssl,

Sekian untuk kali ini



Kategori: Diri aku, Teknologi | google eats: , , ,

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge