Adakah tetek ibu muda boleh ditayang di laman sosial ?

baby BreastFeeding,gambar  ibu muda tayang tetek,isu  ibu muda tayang tetek,amran fans dan  ibu muda tayang tetek, ibu muda tayang tetek,aksi  ibu muda tayang tetek,gambar tetek,isu semasa,hukum  ibu muda tayang tetek,tayang tetek di media social, gambar “BreastFeeding” bersama bayi

Assallamualaikum…..

Isu ibu muda yang sengaja tayang tetek dengan memuat naik gambar “BreastFeeding” bersama bayi di laman sosial baru-baru ini mencetuskan kontroversi, lebih-lebih lagi apabila page keyboard warrior amran fans menghangatkan lagi isu ini

Amran fans turut dikecam oleh segolongan ibu muda sehinggakan page yang mempunyai 1 juta liker itu ditutup lantaran dari insiden tersebut

Namun apa pandangan aku mengenai Isu ibu muda yang sengaja tayang tetek dengan memuat naik gambar “BreastFeeding” bersama bayi di laman sosial baru-baru ini ?

Ok..

Kalau dilihat dari satu sudut adalah agak tidak manis bila ada golongan ibu tak kira tua atau muda memuat naik gambar “BreastFeeding” bersama bayi di laman sosial, walaupun gambar tu tidak menampakkan anda sedang menayangkan tetek anda yang agak besar itu namun kita ni sebagai massyarakat melayu yang terdidik dengan ilmu agama harus sensitif dengan perkara sedemikian

Ya memang dalam gambar tu anda tidak membuka baju untuk menayangkan tetek besar anda itu di media sosial, akan tetapi tindakan anda itu boleh dikatakan memalukan suami anda, bagi aku perempuan yang sengaja tayang tetek dia dengan memuat naik memuat naik gambar “BreastFeeding” bersama bayi di laman sosial itu boleh dianggap derhaka pada suami dia

Tetek dia semua tu adalah hak suami dia, suami dia dan anak yang menyusu saja yang boleh tengok benda tu, yang dia pergi nak tunjuk kat public tu apa kejadahnya ?

Alang-alang dah memuat naik gambar “BreastFeeding” bersama bayi di laman sosial dengan tunjuk tetek sekali yang hanya nampak separuh saja, baik bogel terus bagi semua orang nampak.

Ni bila orang tegur, marah !

Mulalah nak report polis bagai sebab orang sebarkan gambar dia “BreastFeeding” bersama bayi di laman sosial, konon memalukan diri dia, eh siapa dulu yang memalukan siapa ni ? bukankah anda sendiri yang memalukan diri dengan memuat naik gambar “BreastFeeding” bersama bayi di laman sosial ?

Kepada para suami dekat luar sana mohon bagi nasihat isteri anda agar jangan memuat naik gambar “BreastFeeding” bersama bayi di laman sosial, kalau anda takut ini bermakna anda adalah lelaki dayus ! potong jer telur kalau dah dayus

Kalau macam puan meow ni takdehal jugak, dia binatang takde akal, kita ni manusia ada akal semua tuhan bagi…

BreastFeeding,gambar  ibu muda tayang tetek,isu  ibu muda tayang tetek,amran fans dan  ibu muda tayang tetek, ibu muda tayang tetek,aksi  ibu muda tayang tetek,gambar tetek,isu semasa,hukum  ibu muda tayang tetek,tayang tetek di media social, gambar “BreastFeeding” bersama bayi

Apa apa pun tolong angan buat hal nak tayang tetek kat media social…please..



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge