Aku trauma dengan perempuan pakai cincin !

cincin pernikahan di jari manis

Assallamualikum….

Aku trauma dengan perempuan pakai cincin ! 

Ya terus terang aku katakan yang aku betul betul trauma dengan perempuan pakai cincin , kalau bini orang tu lain cerita sebab kita dah tahu yang dia tu bini orang , tapi kalau jenis perempuan yang belum lagi khawin tu

Bab pakai cincin satu hal, kalau yang pakai cincin emas tu, memang aku trauma gila wei, entah macam mana aku nak buang trauma aku ni, yelah dah plan awal nak usha last-last tengok kat tangan ada cincin pulak dah, maka secara automatiknya aku pun terus tepuk dahi berdas das

Plan aku memang nak carik pasangan beb, tapi kenapa banyak yang senang diajak berbicara, senang diajak bercakap ni kebanyakan ada cincin ?

Risau aku,adakah mungkin jodoh aku telah pergi dahulu atau jodoh aku dah lama mati ?

Hanya tuhan saja yang tahu beb..erm



Kategori: Diri aku |

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge