8 Foto nahas jalan raya di jalan bintulu-miri

Assallamualaikum… 8 Foto nahas jalan raya di jalan bintulu-miri, Sebuah kemalangan jalanraya melibatkan sebuah Toyota Hilux dan sebuah lori Tanker Muatan Sodium Hydroxide di alamat batu 8 Jln Bintulu-Miri (Jalan Lama) ,Maklumat diperolehi dari facebook Francis Ngu Hown Hua  Seorang Mangsa Lelaki Pemandu Toyota Hilux tersepit di ruangan pemandu dalam keadaan sedar …

Berita | 2,197 views

Populariti blogger membawa padah jika…

Assallamualaikum…. Populariti seorang blogger membawa padah jika dia berlagak ! yep seorang blogger popular boleh jatuh jika berlagak ! Sekarang ni bukan zaman 2009-2012, zaman ni adalah zaman kuasa viral, kuasa boikot media sosial memang makin berluasa Kalau seoarang blogger popular setiasa berlagak,macam dia sorang jer paling hebat memang ,secara …

Ulasan Saya | 1,418 views
blog lelaki kacak 2016

Blog lelaki kacak 2016

Asssalamualaikum.. Blog lelaki kacak 2016 ? masih lagi benda poyo ni yang para blogger buat pada tahun 2016 ni ? Kalau tahun 2009,2010,2011,2012 masih relevan kot menda ni, namun sekarang dengar saja perkataan blog lelaki kacak aku pun rasa nak muntah hijau. Masih relevan kah title tersebut digunakan ? Blog …

Pandangan saya | 1,787 views

Anda sebagai pemimpin para blogger perlu matang

Assallamulaikum…. Kenapa pemimpin para blogger perlu matang ? apa yang aku maksudkan dengan pemimpin para blogger ni ? yang aku maksudkan adalah mereka yang mengetuai organisasi/kelab atau persatuan untuk para blogger Pemimpin para blogger harus matang, sebab sebagai ketua seorang pemimpin akan berhadapan dengan pelbagai cabaran seperti melayan karenah orang-orang …

Ulasan Saya | 1,169 views

Aida jebat tak sesuai jadi penyanyi !

Assallamualaikum… Bagi aku aida jebat memang tak sesuai jadi penyanyi sebab suara dia pun tak best sangat, nyanyi live pun kantoi ! Bagi aku aida jebat lebih bagus kalau jadi pelakon saja, sebab bidang lakonan saja yang sesuai buat dirinya dan bukan bidang nyanyian Lakonan aida jebat dalam drama pun …

Cerita artis, Ulasan Saya | 1,965 views