Kat Mana Ishak makan lepas berbuka puasa ?

Assallamualaikum… Wel, selamat menjalankan ibadah puasa buat you all, oleh kerana shift rehat kita orang di servay pada bulan puasa memang lain, sebab shift rehat ni khas untuk yang muslim jer so korang teruskan membaca dulu Untuk yang kerja malam ada dua shift iaitu A1 dan A2 , siapa yang …

Diri aku, Makan | 1,012 views

Mati akibat main mercun

Assallamualaikum… Seorang kanak-kanak meninggal dunia serta merta apabila mercun bola  yang yang diletakkan dalam mulutnya tiba-tiba meletup dan menyebabkan separuh dari mukanya berkecai Ha, berita macam ni yang teringin aku nak dengar, bukan apa selalunya putus jari ,putus tangan saja yang selalu didengar tapi kali ini mati akibat mercun bola …

isu semasa, Ulasan Saya | 1,333 views

Fathia Latif Single Balik !

Asallamualaikum… Apa dah jadi dengan hubungan antara fathia latif dengan aiman yang dengar kata mereka nak mendirikan rumah tangga ? Tapi kini fathia latif dah single balik ? Wah ! Ada peluang nak takle ni hehex Apa-apa pun semoga terus sukses buat fathia latif walaupun dah kembali single P/s: takpe …

Cerita artis | 1,269 views