Kat Mana Ishak makan lepas berbuka puasa ?

Assallamualaikum…

Wel, selamat menjalankan ibadah puasa buat you all, oleh kerana shift rehat kita orang di servay pada bulan puasa memang lain, sebab shift rehat ni khas untuk yang muslim jer so korang teruskan membaca dulu

Untuk yang kerja malam ada dua shift iaitu A1 dan A2 , siapa yang A1 akan rehat pada pukul 6.30 petang hingga 7.30 malam, manakala bagi A2 akan rehat pada pukul 7.30 malam hingga 8.30 malam so bagi yang rehat A1 memang best dapat berbuka puasa dan terus makan, maka yang rehat A2 akan keluar 5 minit pada waktu berbuka untuk minum sekejap dan makan sedikit bekalan dan lepas tu masuk balik sementara nak tunggu pukul 7.30

Ok kat mana aku makan selepas berbuka puasa ? Sebab semalam aku shift A2 so pukul 7.30 aku crik tempat yang best , nak makan dekat abhab dah tutup, KFC ,SUGARBUN ? lari bajet so pilihan aku simple jer

SINGAPORE CHICKEN RICE…

aku order apa eh ? menu biasa jer

image

Aku order BBQ CHICKEN RICE dan AIR ANGGUR

image

Yang ni BBQ CHICKEN RICE

dan ini pulak

image

AIR ANGGUR

Alhamdullilah kenyang ,walaupun bayar RM 14 lebih, ianya lebih berbaloi dari aku beli set RM 9.95 kat kfc hari tu memang langsung tak berbaloi dan tak mengenyangkan …

P/s: selalu aku tapau dekat ahabab dan hotfood servay jer dan makan dekat parking motor huhu



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge