Siapa Sebenarnya Raja Afiq, Hero Drama Sayangku Kapten Mukhriz ?

Biodata Penuh Raja Afiq, Hero Drama Sayangku Kapten Mukhriz 

Siapa sebenarnya Raja Afiq ni ? sampai ada wanita yang jerit jerit histeria nama dia ? kenapa tak jerit nama ishak hasimi sekali ? kan elok, kalau nama ishak hasimi  meletop macam nama Raja Afiq ni kana bagos, well satu sarawak bergegar !!!

Pssst siap ada orang iringi kompang lagi..chewaaah..

Eh kalau tak silap aku dia ni dulu ada berlakon drama hello Hello Mr. Perfect , dah sekarang jadi hero le pulak dah…larr baru tahu…

Sayangku Kapten Mukhriz

Eh korang wanita wanita,awek awek cun tak nak ker lihat Gambar Raja Afiq ? atau nak lihat gambar ishak hasimi ? eh sorry gambar ishak hasimi terlalu seksi untuk dipertontonkan !

Eh sebelum tu mesti korang nak Biodata Penuh Raja Afiq, Hero Drama Sayangku Kapten Mukhriz tu kan ? mustahil tak nak..

Nah ni..

 

Biodata Penuh Raja Afiq, Hero Drama Sayangku Kapten Mukhriz

 

Ok nama penuh Raja Afiq ni adalah  Raja Muhammad Afiq bin R. Razali
So nama glamor dia Raja Afiq (kira ada darah raja le nih)
Raja Afiq ni berasal dari Kuala Lumpur
Awek awek cun kat luar sana nak tahu tarikh lahir Raja Afiq ? , mesti korang nak bagi dia hadiah sempena hari lahir dia kan ? ok buat pengetahuan korang yang Raja Afiq ni lahir pada tarikh 19 hari bulan Ogos tahun 1994
Dan sekarang ni umur Raja Afiq adalah  22 tahun (2016)
Kalau nak tahu bakat Raja Afiq ni di cungkil melalui selepas ujibakat DFKL (Drama Festival Kuala Lumpur) 2014, wah boleh tahan jugak yer…
Antara drama yang  Raja Afiq pernah berlakon adalah Hello Mr. Perfect dan Sayangku Kapten Mukhriz (2016) bab drama lain aku belum dapat info lagi hahha
Ok ni kalau korang gatal sangat nak tengok gambar dia boleh pergi ke
Instagram Raja Afiq : www.instagram.com/raja_afiqq
Hahha ni gambar dia
raja afiq sayangku kapten mukhriz,raja afiq body,raja afiq gemuk,raja afiq Hello Mr. Perfect ,raja afiq biodata,biodata penuh raja afiq ,siapa raja afiq ,gambar raja afiq ,raja afiq bogel,raja afiq seksi,raja afiq tanpa baju,raja afiq telanjang Biodata Raja Afiq Pelakon Baru - Drama Hello Mr. Perfect Akasia TV31,raja afiq sayangku kapten mukhriz,raja afiq body,raja afiq gemuk,raja afiq Hello Mr. Perfect ,raja afiq biodata,biodata penuh raja afiq ,siapa raja afiq ,gambar raja afiq ,raja afiq bogel,raja afiq seksi,raja afiq tanpa baju,raja afiq telanjang Biodata-Raja-Afiq-Pelakon-Baru-Drama-Hello-Mr.-Perfect-Akasia-TV3-4,raja afiq sayangku kapten mukhriz,raja afiq body,raja afiq gemuk,raja afiq Hello Mr. Perfect ,raja afiq biodata,biodata penuh raja afiq ,siapa raja afiq ,gambar raja afiq ,raja afiq bogel,raja afiq seksi,raja afiq tanpa baju,raja afiq telanjang raja afiq sayangku kapten mukhriz,raja afiq body,raja afiq gemuk,raja afiq Hello Mr. Perfect ,raja afiq biodata,biodata penuh raja afiq ,siapa raja afiq ,gambar raja afiq ,raja afiq bogel,raja afiq seksi,raja afiq tanpa baju,raja afiq telanjang
Sumber gambar : google images



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge