kisah pemuda lumpuh,tempat jual pakaian kanak-kanak,pakaian kanak-kanak murah kota samarahan,stall jual pakaian murah summer mall,kedai jual pakaian kanak-kanak desa ilmu,kisah menyayat hati,kisah seorang pemuda lumpuh,kisah orang hebat,kisah orang berjaya,kisah pemuda berjaya,usahawan muda,jual pakaian kanak-kanak sarawak,jual pakaian kanak-kanak kuching,jual pakaian kanak-kanak kota samarahan,pakaian kanak-kanak harga berpatutan,pakaian kanak-kanak harga murah,pakaian kanak-kanak,tempat jual pakaian bayi samarahan,jual pakaian bayi murah samarahan,tempat jual kasut bayi murah samarahan

LUMPUH TANGAN KANAN MENJADI SEMANGAT UNTUK PEMUDA INI BERNIAGA MEMBUATKAN KAMI SEBAK

Assalamualaikum… Lumpuh Akibat Kemalangan Pemangkin Semangat Lumpuh tangan kanan akibat kemalangan  motorsikal telah mengubah nasib pemuda ini,  di usia yang masih muda pada umur 23 tahun beliau telah  kehilangan upaya sebelah tangan kanan beliau akibat kemalangan motosikal, malah beliau juga telah kehilangan 3 dari jari kaki nya Sajali atau nama …

Hero Borneo Team, Perkara Viral, Perkongsian | 1,706 views

Gambar panas blogger malaysia tersebar !

Assallamualaikum… Gambar panas ? gambar panas blogger mana pulak ni ? Eh… Gambar panas blogger malaysia bersama kawan-kawan sama tempat kerja ? beb yang mana satu panas nya ? Oh lupa pulak yang aku silap tajuk, nak edit balik tak ? tak payah lah kan ? Ok gambar ni kita …

Diri aku, photograpi | 1,579 views

Bila batu api dan kaki bodek berkuasa

Assallamualaikum… Tak heran aku selama ini berapa yang kena ‘singkir’ motif utama adalah kuasa dan wang Menggunakan kepakaran menghasut ,memutar belit dia sekarang berkuasa ! Betul-betul hebat Sorry arr ini bukan berkaitan politik ! Tapi berkaitan organisasi dalam perniagaan Aku bikin santai jer tulis ni Erm… Tapi suatu hari nanti …

Uncategorized | 673 views

Sesi mengopi bersama pengasas blog HeroBorneo.com

Assallamualaikum… Hari ini offday so, hari ini adalah hari yang amat bertuah bagi aku sebagai penulis blog ini sebab dapat berpeluang keluar mengopi bersama pengasas blog heroborneo.com iaitu mr hanafi ( beliau ada blog mrhanafi.com) Pertemuan hari ini adalah hasil pertemuan semalam dimana ketika aku hendak turun kerja malam di …

Diri aku, Personal | 2,900 views