Sesi mengopi bersama pengasas blog HeroBorneo.com

Assallamualaikum…

Hari ini offday so, hari ini adalah hari yang amat bertuah bagi aku sebagai penulis blog ini sebab dapat berpeluang keluar mengopi bersama pengasas blog heroborneo.com iaitu mr hanafi ( beliau ada blog mrhanafi.com)

Pertemuan hari ini adalah hasil pertemuan semalam dimana ketika aku hendak turun kerja malam di servay hypermarket, dari jauh macam kenal saja dan macam orang yang pernah dilihat dalam facebook, so cuba try tegur (sebenarnya hanya main teka takut salah orang)

So cuba lah tegur, sah memang benar beliau adalah mr hanafi pengasas blog heroborneo.com dan mrhanafi.com, dan paling tak disangka rupanya kami selama ini berkerja dibawah satu bumbung mall yang sama, aku berkerja di servay hypermarket , mr hanafi bertugas sebagai penyelia di sugarbun restaurant

Maka hari ini pukul 8 pagi lagi dah kami pergi mengopi di Pinang Bistro

Ni gambar selfie sempat diambil,

mrhanafi dan mr ishak 2 mrhanafi dan mr ishak

bercakap pasal Pinang Bistro ni, makanan dia pun boleh tahan aku kalau pasal pergi makan ni memang faveret yang patut order mee jawa dan tea c peng special, al maklumlah hari ini mr hanafi bermurah hati belanja makan ( alhamdullilah semoga makin murah rezeki beliau)

Banyak perkara tentang dunia blogging dibualkan, al maklumlah blogger kalau bertemu..

Dan lepas tu kita pergi pulak mengopi di verano food summer mall ( hehe ni area kawasan kerja kami orang)

Ni gambar sempat di ambil

mrhanafi dan mr ishak 3 mrhanafi dan mr ishak 4 mrhanafi dan mr ishak 5

Di sini pun kita sambung bicara pasal hal blogging, macam macam benda dibual harap pertemuan ini tidak tamat di sini, sebab kawasan kerja dah dekat senang nak berkerjasama suatu masa kelak, insha allah..

sekian…

 



Kategori: Diri aku, Personal |

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge