Abang Ensem Bukak Kedai Gunting Rambut

Assallamualaikum…

abghensem,blog abang hensem

Aku sempat lagi berposing kat banner diorang,ni pun Mr hanafi yang tolong ambik gambar

Abang ensem bukak kedai gunting rambut ? aik biar betul ? adakah abang ensem blogger hartanah tu ? bukan !! segalanya bukan !!

 

Habis siapa Abang ensem itu ? haha ni nak bagitahu ejaan ianya berbeza, bukan abang ensem yang bukak kedai gunting rambut ,akan tetapi kedai gunting rambut tu yang namanya abg hensem

 

Hahha nampak perbezaan ?, ok kedai gunting rambut ini baru saja dibuka bulan lepas di kawasan perumahan flat di desa ilmu tidak jauh di summer mall kota samarahan sarawak

dsc_3053

Mr zul sedang melayan pelanggan

dsc_3055

Kemahiran menggunting rambut yang hebat

dsc_3056

Melayan pelanggan dengan dedikasi

Mr zul bersama rakan kongsinya membuka perkhidmatan itu di area desa ilmu bagi memudahkan penduduk desa ilmu mendapat service menggunting rambut dengan harga berpatutan

 

Waktu perkhidmatan kedai gunting rambut abg hensem ni adalah seperti berikut

Sabtu, Ahad, Isnin,Selasa,Rabu

Dibuka dari pukul 9 pagi- 9 malam

Khamis

Dibuka dari pukul 9 pagi- 4 petang

Jumaat

Perkhimatan gunting rambut cuti

Selain Mr zul yang mengendalikan kedai gunting rambut abg hensem ini,ada lagi yang seorang pengendali yang mahir menggunting rambut yang berkerja di kedai ini, beliau adalah Mr firdaus

Mr Firdaus kiri dan Mr Zul kanan

Mr Firdaus kiri dan Mr Zul kanan

Dengan Taqline “Kitak hensem..kitak ohsem” memang akan menarik minat pelanggan untuk mendapatkan perkhidmatan mereka

dsc_3061

Mr zul dan Mr firdaus ni memang hebat dalam memotong rambut, pelbagai fesyen rambut yang korang inginkan kalau nak,diorang boleh buat punya

Untuk maklumat lanjut  tentang lokasi boleh hubungi :

Mr Zul :013-5660637

Mr firdaus : 017-8068853

 

Ok sekian…



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge