Siapa yang pernah makan atau termakan ĺalat ?

Assallamualaikum…

Termakan lalat ? siapa yang pernah makan atau termakan ? Yang dalam gambar kat atas tu aku tak pasti itu lalat spesis apa, tapi kita orang kat sarawak ni gelar lalat macam ni DANGO kalau tak siĺap aku lah

Kalau korang tak pernah termakan lalat, mesti korang pernah termakan telur lalat kan ? boleh tak makan telur lalat ? tak boleh….

Kes termakan telur lalat memang sering terjadi, sampai masuk hospital jadinya so kalau boleh tengok dulu makanan yang korang makan ,mana tahu ianya telah dijadikan tempat bertelur oleh lalat..

Kalau tak pernah makan lalat dan termakan telur lalat , korang pernah kena berak oleh lalat tak ? tak patut tak pernah.
Habis tu yang tahi lalat pada wajah tu apa benda ? Haha tu mesti kena berak oleh lalat le tu, haha ye ye lalat tak pernah berak kat muka korang, tapi aku suka perempuan yang ada tahi lalat kat kening ,memang cute sangat hehe

Ok dah habis pasal lalat, merujuk pada gambar pulak, gambar tu aku take guna nikon 5300 dengan lens tamron 70-300 mm macro, aku suka sangat main macro macro ni sebab suka sangat ambik gambar makhluk kecil ciptaan allah s.w.t , seronok sangat tengok

Ok sekian..



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge