Ada apa dengan Celcom Xpax Turbo

Assallamualaikum… Kali ini aku review dengan perasaan sakit hati yang amat sangat, bukan apa dah hampir setahun aku tak guna dan langgan services internet celcom (sebab aku guna TM go broadband), kelmarin tanpa rasa bersalah (biasalah kalau mood offday) maka aku pun terpandang satu sim kad Xpax Turbo ni salah …

Ulasan Saya | 4,901 views

Video terbaru mat lufti : GPS dengan Suara Ahli Politik

Assallamualaikum… Jom layan video terbaru mat lufti ni, iaitu gps dengan suara ahli politik, erm saya tak banyak komen sebenarnya, tapi apa yang saya dapat banyak sindiran yang cukup tajam buat arena politik tanah air, dan mintak mintak mat lufthi tak kena simen pulak nanti ea…   huhu jom layan…

Kenapa Harith Iskander Paling Kelakar ?

Assallamaulaikum….   Dinobatkan sebagai manusia paling kelakar di dunia, membuatkan Harith Iskander berjaya membawa nama malaysia ke merata dunia, ya Harith Iskander berjaya membuka mata dunia dengan membuktikan pelawak dari malaysia berkualiti dan setaraf dengan para pelawak antarabangsa yang lain Dengan kemenangan kali ini,ianya bakal membuka sejarah dan lembaran, mana tidak mungkin …

Cerita artis, Hiburan | 553 views

Ambik cuti ni ,apa plan aku ?

Eh eh, cuti ishak hasimi approve lah,so plan cuti ni nak gi mana ? tu pun aku ambik cuti 3 hari bermula isnin ni, 3 hari je tak banyak tau… Sepatutnya mula cuti 5 hb isnin ni aku pergi outdoor shooting untuk kawan aku zana khawin,tapi last last dia cakap …

Diri aku, Ringkas jer | 2,080 views