Ambik cuti ni ,apa plan aku ?

Eh eh, cuti ishak hasimi approve lah,so plan cuti ni nak gi mana ? tu pun aku ambik cuti 3 hari bermula isnin ni, 3 hari je tak banyak tau…

Sepatutnya mula cuti 5 hb isnin ni aku pergi outdoor shooting untuk kawan aku zana khawin,tapi last last dia cakap ditangguhkan..erm..takpelah ,bukan rezeki aku ambik gambar kawan sendiri khawin

So bila program hari pertama cuti tak jadi, maka aku ambik keputusan untuk balik kampung jelah, sambil kat kat kampung boleh lah aku bawak nikon 5300 aku tembak sana sini, cari gambar keindahan alam apa semua, yieehaaa..

Erm, plan cuti , cuti jerlah kan cuti untuk tenangkan minda,lapangkan jiwa bla bla bla belacan..

Hehee…ok

Nak cutiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Kategori: Diri aku, Ringkas jer | google eats: , , ,

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge