Apa azam tahun 2017 ?

Assallamualaikum….
Apa azam tahun 2017 korang ?  Sebelum tu aku mohon maaf pada pembaca setia blog ni sebab kegagalan aku untuk update blog ini secara berterusan, biasanya aku memang ada idea nak update, tapi bila bukak netbook jer terus pening, terus tak jadi update..
Banyak perkara aku pikirkan sekarang ni, pasal gaji tak cukup sebab barang naik harga, gst najib lagi..alahai, stress
Ok apa Azam korang untuk 2017 ? Adakah untuk tambah blog ? Tambah bini ? Tambah cawangan bisnes ? Tambah anak ? Tambah sumber pendapatan ? Ok itu semua korang punya plan dan azam kan ?
Ok azam aku tahun 2017,  aku nak khawin ! Umur makin tua, tapi belum ada bini memang susah beb ! Tapi calon belum ada, tengah cari calon ler ni…huhu
Ada lagi azam aku, nak buat satu blog berita yang menghimpun 5 blogger sarawak sebagai penulis, banyak lagi sebenarnya yang ingin aku tulis, oleh kerana masa rehat aku dah nal habis so, aku nak gerak dulu, apahal korang komen ler, kalau sudi…

Okeyh bye



Kategori: Diri aku |

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge