Lebih dari 1 juta view di youtube, adik azry memang hebat !

Assallamualaikum…

Pernah layan lagu metalica yang bertajuk Nothing Else Matter bagi peminat rock mungkin pernah kan ? ok pernah layan Nothing Else Matter cover dari adik azry ? ya budak umur 7 tahun yang pandai main gitar tu

 

Sekarang ni Nothing Else Matter cover dari adik azry ni telah berjaya mendapat 1,857,147 views di youtube wauuu,satu pencapaian terbaik buat budak seumur ni

Baru umur macam ni dah hebat main gitar, kita umur tua bangka ni nak main gitar pun tak lepas huhu

jom layan video Metallica Nothing Else Matter (Azry Cover)

 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge