Kontrak binaan rumah ubahsuai samarahan

Assallamualaikum…

Kontrak binaan rumah ubahsuai samarahan

 

Sekarang ni harga rumah, kalau korang bukan kerja kerajaan jangan mimpi nak dapatkan loan rumah cara mudah, kalau kerja swasta pun deposit memang mahal nauzubillah tapi apa boleh buat memang lumrah dunia kan ?

 

Sebenarnya kalau ikutkan rumah yang dijual ratusan ribu tu, kalau di kira dari segi kos ,takdelah sampai ratus ribu, paling banyak kos untuk buat rumah yang dijual RM 150,000 kemungkinan adalah RM 70,000 macam tu dan itu adalah anggaran kasar bagi aku lah, tak tahu pulak anggaran kasar orang lain

Kontrak pembinaan rumah ubahsuai samarahan, dah beli rumah mahal-mahal plan nak ubah suai pulak kan ?

Kontraktor kecil pembinaan rumah ubahsuai samarahan, nak carik kontraktor kecil yang boleh dapat harga mampu milik pun problem juga bagi yang ingin mengubah suai rumah  ni

Jangan risau ! ini buat penduduk kawasan samarahan,asajaya,kuching,bau korang nak carik  kontraktor kecil yang bagus yang ini saya cadangkan untuk anda

Pernah dengar BENA ? mungkin penduduk samarahan belum tahu apa itu BENA, ya mereka ini menyediakan service untuk ubah suai rumah korang

Selain menyediakan kontrak binaan rumah ubahsuai , mereka menyediakan beberapa service berikut..

  1. Membaiki kerosakan rumah
  2. Memasang ceiling
  3. Memasang tiles
  4. Memasang paip air
  5. Memasang awning
  6. Memasang pagar rumah
  7. Membuat pendawaian elektrik
  8. Sewa JCB
  9. Membekal pasir,batu,tanah tembok/kuning,top soil,batu kerangan

OK korang boleh tengok gambar dibawah yang sempat kami rakamkan

 

 

Kalau berminat nak dapatkan service mereka boleh hubungi

Awek bin haji bushrah (pengurus)

HP: 019-847 5540/0111-8907294

Wawan (Technician)

HP: 011-12039431/014-3903038

Mohd asrin (Technician)

HP: 013-5738325



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge