Projek 2017 Blog ???

Assallamualaikum…..

Projek 2017 blog ? agaknya apa projek tersebut ? sebolehnnya aku tak berani nak terangkan kepada sesiapa tentang projek 2017 aku ,bukan apa itu hak aku nak merahsiakan semua itu, so kena hormati…

Setiap dari kita memang ada strategi masing-masing, kadangkala strategi dan trick kita amat mudah kena tiru, aku tak nak semua planing aku rancang sekian lama kena tiru bulat-bulat, bukan pasal artikel kena copy ciplak apa semua, tetapi trick dan strategi kena tiru itu yang aku tak mahu

Benda ni ,aku buat demi diri aku jugak, kalau ianya semua dah berjaya dah puas aku pakai dan guna semua trick dan strategi dan rancang strategi dan trick baru, maka barulah aku akan lepaskan serta dedahkan trick dan strategi yang aku guna untuk projek 2017 dan apa dia projek tersebut biarlah hanya aku dan allah saja yang tahu…

 

sekian…



Kategori: Diri aku | google eats: ,

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge