Siapa Usop Mentor Milenia 2017

Assallamulaikum…

 

Biodata Penuh Usop Mentor Milenia 2017 | Siapa mamat bernama usop ni ? wah bukan main viral lagi video dia yang penuh supporting ketika di ujibakat oleh black dan akim ari tu, memang lucu dan berbakat orang nya, suara pun sedap boleh tahan…

 

Walaupun muka macam usof sontorian,maka tidak bermakna tiada peminat kan ? kalau tidak mana ianya boleh viral betul tak ? mesti ada yang tengah google Biodata Penuh Usop Mentor Milenia 2017 ni kan ahaha, cakap jer..

 

OK tanpa buang masa aku share serba sedikit Biodata Penuh Usop Mentor Milenia 2017 ni

 

Biodata Penuh Usop Mentor Milenia 2017

 

Nama penuh Usop Mentor Milenia : Muhammad Saiful Naim Muhd Nor

Nama Komersial Usop Mentor Milenia : Saiful @ Usof

Umur Usop Mentor Milenia : 20 tahun (2017)

Asal Usop Mentor Milenia : Kulim kedah

Program Realiti Yang Disertai :  Mentor Milenia 2017



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge