Jom Tonton Drama Shhh… I Love You (TV3)

Assallamualaikum… Wah lama dah blog ni rehat pasal drama kan ? agak lama sebab aku sekarang agak busy kerja, so takda masa nak tengok tv tengok blog dan sebagainya..ok  Ok ni drama terbaru TV3 yang bakal mungkin meletop kebobom , drama ini adalah adaptasi novel  yang bertajuk Shhh… I Love …

Drama, Hiburan | 18,312 views

Nasi Lemak Gay Dah Tiada Nama Lain ?

Assallamualaikum… Nasi lemak gay ? dah tiada nama lain ? Aku heran jugak dengan pemilik gerai nasi lemak yang bernama Adi Yusof ni, dah tak ada nama singkatan lain ke untuk bisnes dia ? kenapa nama Gerai Adi Yusof disingkatkan kepada GAY ? dia boleh tukar singkatan kepada GADIS sama …

Pandangan saya, Perkara Viral | 640 views

Harga Minyak Turun Lagi

Assalamualaikum… Berikut adalah tentang berita harga terkini RON95 RON97 dan Diesel bermula bulan April 2017 Kerajaan malaysia telah mengumumkan bahawa harga siling minyak akan dikemaskini secara mingguan pada setiap hari Rabu bermula 30 Mac 2017. Dengan pengemaskinian secara minggguan ianya membolehkan kita merancang harga minyak dengan lebih efisen ye tak …

Berita | 579 views

Nak dihormati mesti menghormati

Assallamualaikum.. Dalam dunia siapa yang tak rasa ingin dihormati, mestilah ingin kan ? Tapi, nak dihormati bukanlah atas dasar ada pangkat dan pengaruh saja, bukan sebab ada harta dan wang berjuta-juta kau ingin di hormati dan disanjung tinggi ? tidak semestinya mesti ada pangkat itu dan ini… kau ingin di …

Pandangan saya | 7,276 views

Nak beli 4G lte wifi modem

Assallamualaikum… 4G lte wifi modem, itulah apa yang aku impikan nak beli benda ni dekat stall maxis dekat summer mall tadi, tapi aku kena fikir pulak balik ni awal bulan ni, kalau ada kecemasan ke apa yang berlaku pada aku susah.. Sebab 4G lte wifi modem. ni bukan berharga RM …

Diri aku, Ringkas jer | 659 views