Benda yang paling kita gembira nak buat

Perkara paling gembira kita nak buat…

Apa perkara yang paling gembira kita nak buat????

Korang paling gembira buat apa? ok mungkin paling gembira nak pergi shopping, mungkin juga paling gembira nak jumpa girlfriend tak pun paling gembira kalau dapat pergi masjid..

Mungkin ada benda lain yang paling mengembirakan yang korang nak buat…

Aku perkara yang paling aku gembira adalah tangkap gambar…, kalau dapat tangkap gambar banyak kepuasan yang aku dapat….

Erm…….



Kategori: Ringkas jer | google eats: ,

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge