Nicky Hayden meninggal dunia

Assallamualaikum…. Satu berita sedih buat peminat sukan permotoran….   PELUMBA Honda World Superbike Team, Nicky Hayden meninggal dunia ketika menerima rawatan di hospital hari ini, selepas dilanggar kereta dalam kemalangan di Itali, Rabu lalu. Hayden, 36, yang juga juara MotoGP 2006, mengalami kecederaan di dada dan kepala akibat kemalangan itu …

Sukan | 270 views

Tampar David Teo, Siapa Kurang Ajar ?

  Assallamualaikum…. Tampar david teo, siapa kurang ajar ?  disini ingin aku memberi ulasan kepada isu beberapa hari lepas dimana kes penerbit david teo ditampar dihadapan perdana menteri oleh mat over atau nama sebenar sulaiman yassin   Bagi aku adalah tidak adil para netizen mengatakan yang david teo bersikap kurang …

Ulasan Saya | 202 views

Kenapa Besi Berkarat

Assallamualaikum…. Kenapa besi berkarat ? besi memang mudah berkarat seperti mana usia kita dari muda hingga ke tua, kita akan melalui pengaratan usia seperti mana besi Namun besi yang berkarat boleh dikitar semula menjadi besi yang baru, kita manusia tidak seperti besi yang boleh dikitar semula kita manusia tidak boleh dikitar …

Ringkas jer, Ulasan Saya | 1,543 views

Bila pula yang neelofa dan fatah amin couple ?

Assallamualaikum… Sah neelofa dan fatah amin  tidak lagi bercinta, eh bila pula yang neelofa dan fatah amin couple ? seingat aku neelofa  bercinta dengan blogger ishak hasimi tu kan ?    neelofa dan fatah amin yang dikatakan bercinta sejak berlakon drama suri hati Mr pilot hari tu, yang sebenarnya para peminat dah kena …

Cerita artis, Hiburan | 306 views

Jom Tonton Drama Shhh… I Love You (TV3)

Assallamualaikum… Wah lama dah blog ni rehat pasal drama kan ? agak lama sebab aku sekarang agak busy kerja, so takda masa nak tengok tv tengok blog dan sebagainya..ok  Ok ni drama terbaru TV3 yang bakal mungkin meletop kebobom , drama ini adalah adaptasi novel  yang bertajuk Shhh… I Love …

Drama, Hiburan | 17,199 views