Photo raya keluarga 2017

Assallamualaikum…..   Photo raya keluarga 2017, tak sah raya kalau tak ada photo raya bersama keluarga kan ?     Kali ini aku jadi jurufoto rasmi keluarga aku time raya,hehe gambar ni ada yang jadi ada yang tak jadi…   So jom layan gambar…huhu…

Diri aku, photograpi | 1,527 views

Gadis bertudung hisap rokok

Pernah jumpa kan ? dekat mana-mana shophing mall gadis bertudung hisap rokok atau boleh juga disebut gadis bertudung hisap batang errr maksud aku gadis bertudung hisap batang rokok .. Erm, selalu juga aku terserempak dekat summer mall samarahan ni, pakaian muslimah sejati gitu, tapi mulut keluar asap.. Muka boleh,tahan cantik …

Luar biasa | 981 views

Membeli Jam SKMEI 0931 di Lazada

Assallamualaikum… Membeli Jam SKMEI 0931 di Lazada pada hari selasa minggu lepas dan datang pada hari rabu ( semalam, kira ambik masa seminggu baru sampai sebab ianya dari overseas) sungguh mengujakan sebab ini pertama kali aku membeli jam tangan secara online jam tangan ini amat murah dan bergaya, so banyak pilihan …

photograpi, Ulasan Saya | 7,410 views

Nicky Hayden meninggal dunia

Assallamualaikum…. Satu berita sedih buat peminat sukan permotoran….   PELUMBA Honda World Superbike Team, Nicky Hayden meninggal dunia ketika menerima rawatan di hospital hari ini, selepas dilanggar kereta dalam kemalangan di Itali, Rabu lalu. Hayden, 36, yang juga juara MotoGP 2006, mengalami kecederaan di dada dan kepala akibat kemalangan itu …

Sukan | 706 views

Tampar David Teo, Siapa Kurang Ajar ?

  Assallamualaikum…. Tampar david teo, siapa kurang ajar ?  disini ingin aku memberi ulasan kepada isu beberapa hari lepas dimana kes penerbit david teo ditampar dihadapan perdana menteri oleh mat over atau nama sebenar sulaiman yassin   Bagi aku adalah tidak adil para netizen mengatakan yang david teo bersikap kurang …

Ulasan Saya | 615 views

Kenapa Besi Berkarat

Assallamualaikum…. Kenapa besi berkarat ? besi memang mudah berkarat seperti mana usia kita dari muda hingga ke tua, kita akan melalui pengaratan usia seperti mana besi Namun besi yang berkarat boleh dikitar semula menjadi besi yang baru, kita manusia tidak seperti besi yang boleh dikitar semula kita manusia tidak boleh dikitar …

Ringkas jer, Ulasan Saya | 2,829 views