Kontrak binaan rumah ubahsuai samarahan

Assallamualaikum… Kontrak binaan rumah ubahsuai samarahan   Sekarang ni harga rumah, kalau korang bukan kerja kerajaan jangan mimpi nak dapatkan loan rumah cara mudah, kalau kerja swasta pun deposit memang mahal nauzubillah tapi apa boleh buat memang lumrah dunia kan ?   Sebenarnya kalau ikutkan rumah yang dijual ratusan ribu …

Hero Borneo Team, Promosi | 1,491 views
abghensem,blog abang hensem

Abang Ensem Bukak Kedai Gunting Rambut

Assallamualaikum… Abang ensem bukak kedai gunting rambut ? aik biar betul ? adakah abang ensem blogger hartanah tu ? bukan !! segalanya bukan !!   Habis siapa Abang ensem itu ? haha ni nak bagitahu ejaan ianya berbeza, bukan abang ensem yang bukak kedai gunting rambut ,akan tetapi kedai gunting …

Hero Borneo Team, Review | 2,026 views

Wanda band dan impiannya

Assallamualikum… Hari tu kami orang hero borneo team mengambil kesempatan untuk menemu ramah kumpulan busker yang berasal dari kampung baru kota samarahan sarawak, aku berperanan sebagai photografer hero borneo team memang advance sedikit hehe Namun di kesempatan kali ini aku tak banyak dapat menulis pasal kumpulan ni, so boleh baca …

Hero Borneo Team, photograpi | 2,196 views

Wanita dari Sarawak ini hampir gagal menjual produk jenama sendiri, namun..…

Wanita dan kecantikan Apa saja produk kecantikan yang dijual, memang wanita adalah pembelinya, setiap wanita memang perlu menjaga kecantikan mereka, tak kira mereka yang masih belum berkahwin atau yang sudah pun berkahwin sebab wanita dan kecantikan memang sukar untuk dipisahkan Tugas kami Hero Borneo Team kali ini adalah membongkar kisah …

Hero Borneo Team, Product Review, Review | 2,310 views

Aminah Hostel-homestay murah kuching-samarahan

Assallamualikum.. Aminah hostel-homestay murah kuching-samarahan Pada hari selasa yang lalu saya dan Mr hanafi berpeluang untuk berkunjung sebentar ke Aminah Hostel, Homestay ini terletak di Kampung Sindang Baru Kota Samarahan malah ianya berdekatan dengan tiga pusat pengajian tinggi iaitu Unimas , Uitm dan Institut Perguruan Tun Abdul Razak kami dibawah …

Hero Borneo Team, Perkongsian, Promosi | 2,997 views