Bila pula yang neelofa dan fatah amin couple ?

Assallamualaikum… Sah neelofa dan fatah amin  tidak lagi bercinta, eh bila pula yang neelofa dan fatah amin couple ? seingat aku neelofa  bercinta dengan blogger ishak hasimi tu kan ?    neelofa dan fatah amin yang dikatakan bercinta sejak berlakon drama suri hati Mr pilot hari tu, yang sebenarnya para peminat dah kena …

Cerita artis, Hiburan | 586 views

Blogger sheda ucu kini tunang orang

Assallamualaikum…   Tahniah dari pihak kami buat blogger sheda ucu kerana telah rasmi menjadi tunangan orang, apa yang penting majlis pertunangan tersebut berjalan dengan lancar     Semoga pertunangan ini kekal ke jinjang pelamin, apa yang pasti jangan bertunang terlalu lama sangat, cepat cepat khawin agar merasa makan nasi minyak… …

blogger pilihan, Cerita artis | 1,187 views

Jom Tonton Drama Shhh… I Love You (TV3)

Assallamualaikum… Wah lama dah blog ni rehat pasal drama kan ? agak lama sebab aku sekarang agak busy kerja, so takda masa nak tengok tv tengok blog dan sebagainya..ok  Ok ni drama terbaru TV3 yang bakal mungkin meletop kebobom , drama ini adalah adaptasi novel  yang bertajuk Shhh… I Love …

Drama, Hiburan | 18,136 views

Siapa Usop Mentor Milenia 2017

Assallamulaikum…   Biodata Penuh Usop Mentor Milenia 2017 | Siapa mamat bernama usop ni ? wah bukan main viral lagi video dia yang penuh supporting ketika di ujibakat oleh black dan akim ari tu, memang lucu dan berbakat orang nya, suara pun sedap boleh tahan…   Walaupun muka macam usof sontorian,maka …

Cerita artis | 3,517 views