Jom Tonton Drama Shhh… I Love You (TV3)

Assallamualaikum… Wah lama dah blog ni rehat pasal drama kan ? agak lama sebab aku sekarang agak busy kerja, so takda masa nak tengok tv tengok blog dan sebagainya..ok  Ok ni drama terbaru TV3 yang bakal mungkin meletop kebobom , drama ini adalah adaptasi novel  yang bertajuk Shhh… I Love …

Drama, Hiburan | 11,321 views

Siapa Usop Mentor Milenia 2017

Assallamulaikum…   Biodata Penuh Usop Mentor Milenia 2017 | Siapa mamat bernama usop ni ? wah bukan main viral lagi video dia yang penuh supporting ketika di ujibakat oleh black dan akim ari tu, memang lucu dan berbakat orang nya, suara pun sedap boleh tahan…   Walaupun muka macam usof sontorian,maka …

Cerita artis | 2,571 views

Aiman tino handsome

Assallaualaikum…. aiman tino handsome ? benarkah aiman tino handsome ? ish ish ada yang cakap perempuan banyak mengilai aiman tino bukan sebab dia pandai nyanyi apa semua.. Cuma sebab aiman tino handsome.. Tu jer ? OK antara aku (ishak hasimi) dan aiman tino siapa paling handsome ? ini aku… Dan ini …

Cerita artis, Hiburan | 1,189 views