Bila pula yang neelofa dan fatah amin couple ?

Assallamualaikum… Sah neelofa dan fatah amin  tidak lagi bercinta, eh bila pula yang neelofa dan fatah amin couple ? seingat aku neelofa  bercinta dengan blogger ishak hasimi tu kan ?    neelofa dan fatah amin yang dikatakan bercinta sejak berlakon drama suri hati Mr pilot hari tu, yang sebenarnya para peminat dah kena …

Cerita artis, Hiburan | 427 views

Blogger sheda ucu kini tunang orang

Assallamualaikum…   Tahniah dari pihak kami buat blogger sheda ucu kerana telah rasmi menjadi tunangan orang, apa yang penting majlis pertunangan tersebut berjalan dengan lancar     Semoga pertunangan ini kekal ke jinjang pelamin, apa yang pasti jangan bertunang terlalu lama sangat, cepat cepat khawin agar merasa makan nasi minyak… …

blogger pilihan, Cerita artis | 1,046 views

Siapa Usop Mentor Milenia 2017

Assallamulaikum…   Biodata Penuh Usop Mentor Milenia 2017 | Siapa mamat bernama usop ni ? wah bukan main viral lagi video dia yang penuh supporting ketika di ujibakat oleh black dan akim ari tu, memang lucu dan berbakat orang nya, suara pun sedap boleh tahan…   Walaupun muka macam usof sontorian,maka …

Cerita artis | 3,253 views

Aiman tino handsome

Assallaualaikum…. aiman tino handsome ? benarkah aiman tino handsome ? ish ish ada yang cakap perempuan banyak mengilai aiman tino bukan sebab dia pandai nyanyi apa semua.. Cuma sebab aiman tino handsome.. Tu jer ? OK antara aku (ishak hasimi) dan aiman tino siapa paling handsome ? ini aku… Dan ini …

Cerita artis, Hiburan | 1,473 views