Jom Tonton Drama Shhh… I Love You (TV3)

Assallamualaikum… Wah lama dah blog ni rehat pasal drama kan ? agak lama sebab aku sekarang agak busy kerja, so takda masa nak tengok tv tengok blog dan sebagainya..ok  Ok ni drama terbaru TV3 yang bakal mungkin meletop kebobom , drama ini adalah adaptasi novel  yang bertajuk Shhh… I Love …

Drama, Hiburan | 11,324 views

Ada Apa Dengan Drama Tersuka Tanpa Sengaja (Astro ria)

Assallamulaikum Sinopsis drama tersuka tanpa sengaja , Drama tersuka tanpa sengaja adalah sebuah drama terbaru yang diadaftasi dari sebuah novel yang bertajuk Tersuka Tanpa Sengaja hasil nulkilan novelis terkenal iaitu Pena Kayu Drama tersuka tanpa sengaja ini diterbitkan oleh syarikat milik Dato Rosyam Nor iaitu Suhan Movies & Trading Sdn Bhd. Drama ini …

Drama | 9,850 views

Sinopsis Drama Tuan Anas Mikael Di Asro Ria

Assallamualaikum… Sinopsis Drama Tuan Anas Mikael , drama yang diadaftasi  dari novel terlaris  hasil karya novelis terkenal syamnuriezmil yang bertajuk Tuan Anas Mikael akan ditayangkan di astro ria minggu depan bagi menggantikan drama plan cinta tak jadi yang baru saja menamatkan siaranya Drama Tuan Anas Mikael ini diarahkan oleh pengarah Raja Ahmad …

Drama, Novel | 3,669 views

DRAMA CIK CINDERELLA DAN ENCIK TENGKU BAKAL MENEMUI PENONTON

Assallamualaikum… Wah ini dah satu berita baik buat peminat drama melayu, sebuah  drama baru diadaptasi dari novel Cik Cinderella dan Encik Tengku hasil karya novelis terkenal Airisz akan datang menemui penonton di slot Lestary TV3. Untuk makluman korang drama ini akan diarahkan oleh Eoon Shuhaini. Ianya akan mengetengahkan Shukri Yahaya dan …

Drama | 19,764 views

Tonton Dia Isteri Luar Biasa Full Episod

Drama dia isteri luar biasa masih dalam tayangan sekarang ni di tv3 yang bersiaran setiap pukul 7.00 malam, so bagi yang tak sempat tu,boleh lah tonton secara online, bookmark jer artikel ni dan korang akan dapat update terbaru tentang drama dia isteri luar biasa yang boleh korang tonton secara online Untuk …

Drama | 25,869 views