ADA APA DENGAN DRAMA ADAFTASI NOVEL MAID (ASTRO)

Drama adaptasi novel M.A.I.D. Sebuah drama dari adaftasi novel hasil karya novelis Suri Ryana,drama ini bakal menggantikan drama Isteri Separuh Masa yang akan tamat tidak lama lagi, Untuk pengetahuan korang yang watak utama dalam drama ini akan dilakonkan oleh Zul Ariffin dan Ayda jebat, wau mesti best drama ni kan ? Sebab sebelum ni …

Drama | 10,243 views

SINOPSIS DRAMA RUBBER BAND

Sinopsis drama rubber band | Ini adalah drama terbaru yang menggantikan drama tuan rumah pembantu rumah yang telah melabuhkan tirainya pada hari khamis yang lepas dengan kisah yang happy ending Drama rubber band adalah drama yang berepisod dan ditayangkan di slot iris tv3, ianya mula ditayangkan pada tarikh 18 mei 2015 ini,dan …

Drama | 4,225 views

Kenapa perlu sokong drama tempatan ?

Assalamualaikum… Kenapa perlu sokong drama tempatan ? yang haterz pada drama tempatan aku rasa memang tak banyak sangat ,yang suka banyak aku rasa,rasa lah..hehe Sejak kebelakangan ini, drama tempatan yang diadaptasi dari novel hasi karya novelis terkenal banyak memonopoli minat penonton tempatan untuk menonton drama tersebut di television. Perkembangan ni …

Drama, Ulasan Saya | 2,170 views

Tonton Drama Hati Perempuan Episod 1 Hingga Episod Akhir

Assallamulaikum… Bagaimana nak tonton drama hati perempuan online ? sebelum tu biarlah aku berleter kejap boleh ? Drama hati perempuan , adalah drama yang trending sekarang ni, mana tidaknya untuk biodata pelakon wanita dalam drama hati perempuan tersebut iaitu mia ahmad saja dah mencapai 7000 lebih views, manakala untuk pelakon …

Drama | 7,954 views

Jom Baca Novel Dia Isteri Luar Biasa Online

Baca novel Dia Isteri Luar Biasa karya Umie Nadzimah secara online. erm ada sesiapa yang nak ambik feeling sebelum menonton drama hasil karya novelis Umie Nadzimah iaitu Dia Isteri Luar Biasa ? Ok saya tidak akan sekali-kali mengecewakan korang,saya akan bawakan sehingga 13 bab buat korang yang nak layan Novel dia …

Drama, Novel | 10,732 views

SINOPSIS DRAMA DIA ISTERI LUAR BIASA (TV3)

Sinopsis drama dia isteri luar biasa tv3 , adalah drama adaptasi novel  karya Umie Nadzimah bagi menggantikan drama hati perempuan yang bakal berakhir tidak lama lagi,dan  drama dia isteri luar biasa tv3  ini akan menampilkan pelakon hebat seperti Shukri Yahya,Nur Fathia,Keith Foo ,Siti Elizad dan Datin Ziela Jalil JUDUL : DIA ISTERI LUAR …

Drama | 45,138 views