Kenapa perlu menonton filem Desolasi (2016)

Assallamualikum…   Kenapa perlu menonton Filem Desolasi ni ? apa best sangat tentang filem ni ? apa yang aku kata adalah wauuu !! korang mesti dan mesti menonton filem ini   Filem Desolasi adalah buah tangan terbaru Syafiq Yusof, yang mana sebelum ini Syafiq Yusof telah menghidangkan kita dengan dua filem hebat nya …

Filem, Hiburan | 8,610 views

Filem Seram Gamatisme Bakal Menemui Penonton 28 Mei ini

Assallamualaikum.. Buat peminat filem genre seram di malaysia, mesti korang tercari-cari filem seram mana yang paling best untuk ditonton tahun ni ? bagi mereka yang mual dengan filem seram yang dah sedia dipawagam sekarang ni dan nak cari filem seram yang ada effect ala-ala thailand,saya cadangkan korang tonton Filem Gamatisme ni. …

Filem | 12,014 views

Telefilem angin cinta bakal menemui anda tidak lama lagi

Assallamualaikum Telefilem angin cinta,adalah telefilem terbitan Mermaid Studio Sdn Bhd  yang akan dilakonkan oleh zizan razak dan Ummi Nazeera sebagai teraju utama , telefilem ini adalah sebuah telefilem dengan bergenrekan drama romantik hasil karya pengarah tersohor Ghaz Abu bakar,difahamkan lokasi pengambaran telefilem ini dilakukan disekitar langkawi JUDUL : ANGIN CINTA TARIKH / …

Telefilem | 9,744 views

Teaser Trailer Filem BOBOIBOY THE MOVIE memang gempak !!

Siapa yang minat siri animasi tv boboiboy ? sekarang ni siri animasi tv yang popular ini bukan sahaja telah mendapat tempat dihati kanak-kanak malah orang dewasa pun minat boboiboy termasuk saya, sekarang ni juga animasi boboiboy juga mempunyai peminat di luar negara,sebab siri animasi tv ini juga dieksport ke beberapa …

Filem | 3,031 views