Huza Tahir Kembali Dengan Lagu Mawar

Assallmulaikum…. Huza tahir kembali dengan lagu mawar Lama tak dengar khabar baru dari pelantun lagu celaru  iaitu Huza tahir selepas pelancaran video klip celaru pada tahun 2014 , Huza tahir dikatakan sunyi dari menghasilkan  karya terbaru beliau sepanjang tahun 2015, namun ini tidak bermakna yang Huza tidak menghasilkan apa-apa karya Terbaru Huza …

Cerita artis, Muzik | 1,940 views

Jom Tonton Full Video Konsert Gegar Vaganza 2015 Minggu 9 Final

Assallamualaikum…. Video Konsert Gegar Vaganza 2015 Minggu 9 Final telah menyaksikan pertama kali perserta wanita dinobatkan sebagai juara gegar vaganza musim kedua tahun 2015, peserta yang merupakan penyanyi popular suatu masa dulu membawa pulang wang tunai rm 100,000 berserta trofi ,tiket perlancongan ke madrid dan album single terbaru !   Setinggi-tinggi …

Hiburan, Muzik | 7,012 views

Biodata Penuh Penyanyi Lagu Kun Anta Humood Alkhudher

Humood Alkhudher penyanyi yang berasal dari kuwait ini cukup menjadi kegilaan para wanita di malaysia sekarang Kun Anta adalah lagu yang membuatkan nama Humood Alkhudher menjadi terkenal hingga ke malaysia,di samping itu juga lagu Kun Anta berjaya trending di internet dan untuk pengetahuan anda semua lagu Kun Anta beraya mendapat 13,031,736 views di youtube …

Biografi, Muzik | 68,214 views

OST DIA ISTERI LUAR BIASA (LAGU TEMA)

Ost dia isteri luar biasa, kali ini lagu  berjudul ‘Potret’ diangkat  sebagai lagu tema untuk drama bersiri Dia Isteri Luar Biasa. best beb kalau layan lagu ni sebab lagu ini dinyanyikan oleh kumpulan Akim & Majistret. Korang pun kenal Akim & Majistret kan ? yang femes giler dengan lagu mewangi dia …

Muzik | 16,885 views

Best jugak layan lagu fazura ni ye

Lagu Sayangi Dirimu – Nur Fazura, wah sekarang ni fazura dah ada single sendiri,layan jugak dengar lagu dia nih sesuai dengan wajah ayunya yang menawan gitu Dengar cerita lagu Lagu Sayangi Dirimu ,hanya untuk suka-suka dan bukan untuk pertandingan juara lagu ke apa,huhu coz tahniah fazura sebab dah ada lagu sendiri jom …

Cerita artis, Muzik | 3,002 views