Gaya Rambut Pendek Wanita 2016

Gaya Rambut Pendek Wanita 2016 dan Gaya Rambut Pendek Wanita masa kini memang kian menjadi rebutan para wanita. Banyak wanita yang kelihatan lebih berkeyakinan diri dan tampil eksotik dengan rambut pendek. Mempunyai rambut pendek memang memberikan kelebihan tersendiri bagi pemiliknya. Selain lebih berkeyakinan diri, wanita berambut pendek biasanya adalah dari golongan berkerjaya. Di samping trend …

Gaya dan penjagaan rambut, Perkongsian | 5,584 views

Gaya rambut nabil ahmad ? yang ni paling bagus

Assallamualaikum Kalau nak ajak berbincang pasal Gaya rambut nabil ahmad ,mungkin ada yang tak perasan gaya rambut pelawak sorang ni selalu jugak berubah-rubah ikut show yang dia buat,tapi satu gaya rambut nabil ahmad yang begitu menarik dan agak smart saya tengok adalah gaya rambut seperti dalam gambar kat bawah ni.. …

Gaya dan penjagaan rambut | 6,523 views

Ini Dia Potongan Gaya Rambut Cristiano Ronaldo Cr7 Terbaru 2015

Assallamualikum Potongan Gaya Rambut Cristiano Ronaldo Cr7 Terbaru 2015 ,kelmarin blog ishakhasimi.com telah mengetengahkan potongan gaya rambut justin bieber terbaru 2015 dan hari ini blog ini kembali untuk mengetengahkan gaya rambut seorang pemain bola sepak terkenal, siapa lagi kalau tidak lain dan tidak bukan penyerang dari kelab Real Madrid ini  iaitu Cristiano Ronaldo …

Gaya dan penjagaan rambut | 15,292 views

Gaya Rambut Justin Bieber Terbaru 2015

Assallamulaikum… Gaya rambut justin bieber terbaru 2015 ,mungkin korang yang sudah mengenali justin bieber, memang kenal penampilan gaya rambutnya yang belum berubah ketika di awal kemunculannya,korang pun boleh tengok gambar kat bawah ni dimana ianya adalah salah satu gambar di awal kemunculan beliau didalam dunia seni hollywood yang ketika itu seolah-olah seperti kanak-kanak …

Gaya dan penjagaan rambut | 6,691 views