Gaya tudung artis wanita malaysia yang awsome

Assallamualaikum… Rasa pelik kan bila blog lelaki menulis mengenai gaya tudung artis wanita malaysia ni,tapi ini sebagai perkongsian mana tahu ada awek-awek comel kat luar sana yang nak ikut gaya tudung beberapa artis wanita ni Walaupun ada dikalangan artis wanita yang dinyatakan didalam ini tidaklah memakai tudung seperti dalam gambar …

Cerita artis, Gaya tudung wanita | 12,457 views

Trending Gaya Tudung KafanShawl

Assallamualikum… Gaya Tudung KafanShawl jadi trending pulak eh ? tadi pun ada terbaca dekat blog bakul2011 blogger yang first post pasal KafanShawl ni,seram pulak aku tengok gaya tudung macam ni,dah macam pocong dah ,tapi yelah dia nak berfesyen kan ? ,suka hati dia lah janji dia tak buat hal dengan pakai tudung tapi puting …

Gaya tudung wanita, Pandangan saya | 6,760 views