Lapar ? Jom Makan di Mc donald !

Assallamualikum…. Lapar ? jom makan di Mc donald jom, hari tu jalan-jalan dengan keluarga di bandaraya kuching,kebetulan time cuti sekolah semestinya kakak saya dan keluarga dia balik kat rumah kat kuching ni Jalan-jalan laparlah pulak,singgah kejap di Mc donald cawangan satok,erm makan Mc donald jer lah kan.. nyum nyum Orang …

Diri aku, Makan | 2,681 views

Isteri yang memalukan suami di media sosial !

Assallamualaikum… Isteri yang memalukan suami di media sosial ,sekarang ni dah jadi macam trend pulak dah,tapi sebelum tu siapa yang ada terbaca artikel blog melalui referal link di facebook tolong jangan sentap dan terasa,artikel ni untuk perkongsian umum Aku tak faham dan reti apa best sangat perempuan yang bergelar isteri …

Hubungan dan kekeluargaan | 5,977 views
magicsim celcom,prabayar magicsim celcom,apa ada dengan prabayar magic sim celcom,pelan celcom terbaru,pelan terbaru magicsim celcom,apa kelebihan magicsim celcom,kelebihan magicsim celcom,beza celcom dan maxis,basic internet celcom,celcom magicsim, celcom magicsim prabayar,kehebatan prabayar magicsim celcom

Ada Apa Dengan Prabayar MagicSIM Celcom

  Assallamulaikum…. Ada apa dengan prabayar magicsim celcom ? hari tu lagi saya dah terpaku depan tv tengok iklan magic sim celcom, apa benda yang magic pada prabayar magicsim celcom ni ? apa yang best sangat dengan magicsim celcom sehingga ianya menjadi buah mulut kebanyakan pengguna telko negara ni ? Ok boleh …

Teknologi, Ulasan Saya | 38,795 views

Berus Gigi Terbaru 2015 Colgate 360 Charcoal Gold

Berus Gigi Colgate 360 Charcoal Gold ,aku mula pikir ianya adalah ubat gigi terbaru dari colgate,yelah kan nuffnang bagi aku cpuv Colgate 360 Charcoal Gold ni dekat blog ni,so aku cuba cari apa benda lah Colgate 360 Charcoal Gold ni. Cari punya cari rupanya Colgate 360 Charcoal Gold ni adalah berus gigi terbaru …

Penjagaan gigi | 3,354 views
nikita willy dan pacar barunya,gambar nikita willy dengan duran valentino,gambar pacar nikita willy,gambar kekasih nikita williy,gambar nikita willy bersama duran valentino,gambar romantik nikita willy dengan duran valentino,siapa kekasih baru nikita willy,siapa pacar baru nikita willy,gambar duran valentino,siapa duran valentino,gambar terkini nikita willy dengan duran valentino,gambar aksi nikita willy dengan duran valentino,foto nikita willy dengan duran valentino,daftar foto terkini nikita willy dengan duran valentino,senarai foto nikita willy dengan duran valentino berpacar,foto nikita willy dengan duran valentino sedang pacaran

perempuan suka lelaki muda

Assallamualaikum Benarkah sebilangan perempuan suka lelaki muda ? apakah tujuan sebenar para wanita suka pada lelaki yang  yang lebih muda dari dirinya ? kehendak naluri seorang perempuan kadangkala amat sukar untuk kami para kaum adam ni fahami,namun kalau diimbang dari segi kemahuan keinginan sama rata yang tidak berbelah bagi antara …

Hubungan dan kekeluargaan, Ulasan Saya | 4,847 views

Gaya tudung artis wanita malaysia yang awsome

Assallamualaikum… Rasa pelik kan bila blog lelaki menulis mengenai gaya tudung artis wanita malaysia ni,tapi ini sebagai perkongsian mana tahu ada awek-awek comel kat luar sana yang nak ikut gaya tudung beberapa artis wanita ni Walaupun ada dikalangan artis wanita yang dinyatakan didalam ini tidaklah memakai tudung seperti dalam gambar …

Cerita artis, Gaya tudung wanita | 13,055 views