Nuffnang tak support blog ssl

Assallamualaikum… Nuffnang tak support blog ssl, Ya rasa kecewa pun ada bila iklan nuffang tak boleh muncul dalam blog ni selepas blog dipasang ssl berapa minggu lepas Nak tahu apa itu ssl, sila google Sebenarnya aku dah banyak tabungan yang dikumpul dengan nuffnang, namun aku pasrah.. Aku mula perasan bila …

Diri aku, Teknologi | 1,087 views
magicsim celcom,prabayar magicsim celcom,apa ada dengan prabayar magic sim celcom,pelan celcom terbaru,pelan terbaru magicsim celcom,apa kelebihan magicsim celcom,kelebihan magicsim celcom,beza celcom dan maxis,basic internet celcom,celcom magicsim, celcom magicsim prabayar,kehebatan prabayar magicsim celcom

Ada Apa Dengan Prabayar MagicSIM Celcom

  Assallamulaikum…. Ada apa dengan prabayar magicsim celcom ? hari tu lagi saya dah terpaku depan tv tengok iklan magic sim celcom, apa benda yang magic pada prabayar magicsim celcom ni ? apa yang best sangat dengan magicsim celcom sehingga ianya menjadi buah mulut kebanyakan pengguna telko negara ni ? Ok boleh …

Teknologi, Ulasan Saya | 36,686 views

Facebook 50 sen sehari dengan Digi preapaid

Assallamualaikum… Facebook 50 sen sehari dengan Digi preapaid ? erm ada orang cakap berbaloi,tapi tak best lah kalau setakat nak layari facebook jer..boring Kalau blogger kacak macam kami ni (poyo) nak tak nak selain kena update blog,cari maklumat best-best,kalau setakat facebook jer baik tak payah lah kot Hari hari bukak …

Personal, Teknologi | 3,316 views

Apa Beza Whatsapp call dan We chat call ?

Apa Beza Whatsapp call dan We chat call ? baru-baru ini whatsapp telah dinaik taraf dengan kemudahan untuk membuat panggilan secara percuma kepada rakan-rakan yang terdapat dalam senarai contac kita, dan we chat pula sejak mula dilancarkan sememangnya sudah mempunyai kemudahan untuk membuat panggilan ! Kedua-dua kemudahan yang terdapat dalam …

Pandangan saya, Teknologi | 2,521 views