Gadis bertudung hisap rokok

Pernah jumpa kan ? dekat mana-mana shophing mall gadis bertudung hisap rokok atau boleh juga disebut gadis bertudung hisap batang errr maksud aku gadis bertudung hisap batang rokok .. Erm, selalu juga aku terserempak dekat summer mall samarahan ni, pakaian muslimah sejati gitu, tapi mulut keluar asap.. Muka boleh,tahan cantik …

Luar biasa | 1,187 views

Nicky Hayden meninggal dunia

Assallamualaikum…. Satu berita sedih buat peminat sukan permotoran….   PELUMBA Honda World Superbike Team, Nicky Hayden meninggal dunia ketika menerima rawatan di hospital hari ini, selepas dilanggar kereta dalam kemalangan di Itali, Rabu lalu. Hayden, 36, yang juga juara MotoGP 2006, mengalami kecederaan di dada dan kepala akibat kemalangan itu …

Sukan | 790 views

Heboh Hujan Salji Di Jakarta

  Heboh hujan salji di  jakarta ternyata hanya buih ,  Media sosial tiba-tiba heboh. penyebabnya adalah video yang dimuat naik memperlihatkan adanya seperti mirip salji di jalan kota Jakarta. Video berdurasi beberapa saat tersebut  menjadi viral di media sosial Dalam video yang diambil dari dalam kereta yang sedang dipandu, sebahagian  jalan yang …

Perkara Viral | 1,218 views

Blogger sheda ucu kini tunang orang

Assallamualaikum…   Tahniah dari pihak kami buat blogger sheda ucu kerana telah rasmi menjadi tunangan orang, apa yang penting majlis pertunangan tersebut berjalan dengan lancar     Semoga pertunangan ini kekal ke jinjang pelamin, apa yang pasti jangan bertunang terlalu lama sangat, cepat cepat khawin agar merasa makan nasi minyak… …

blogger pilihan, Cerita artis | 1,187 views

Nasi Lemak Gay Dah Tiada Nama Lain ?

Assallamualaikum… Nasi lemak gay ? dah tiada nama lain ? Aku heran jugak dengan pemilik gerai nasi lemak yang bernama Adi Yusof ni, dah tak ada nama singkatan lain ke untuk bisnes dia ? kenapa nama Gerai Adi Yusof disingkatkan kepada GAY ? dia boleh tukar singkatan kepada GADIS sama …

Pandangan saya, Perkara Viral | 593 views