Justin Bieber pasang tatoo pada betis

Baru baru ini penyanyi pop remaja popular antarabangsa iaitu justin bieber dikatakan telah memasang tatoo pada bawah betis kirinya, sumber memberitahu bahawa pihak mereka mengesan yang justin bieber telah memasang tatoo pada belakang betis apabila seorang wartawan secara tidak sengaja mengambil gambar justin bieber sedang masuk kedalam  keretanya tatoo pada …

biasa biasa | 1,028 views

Adakah semua rakyat indonesia membenci malaysia ??

Benarkah lebih 200 juta rakyat indonesia membenci dan anti malaysia ? mungkin ini yang bermain di minda kita rakyat malaysia,namun kalau dilihat dari sudut yang berbeza tidak sampai beratus ribu rakyat indonesia yang membenci malaysia kita nilai dari beberapa sudut dari sudut blog di internet contohnya, dulu yushi pernah membaca …

biasa biasa | 783 views

Tips ajak anak dara buat seks

Ok,hari ini akhir sikit update,walaupun tak ada sangat komen yang dapat blog ini bukan syok sendiri sebab blog ni dapat 300 hingga 500 traffic sehari,tapi takde banyak sangat ok berbalik kepada tajuk tips ajak anak dara buat seks (girlfriend korang ),memang tips ni jenis gila khas untuk lelaki,tak sesuai buat …

biasa biasa | 2,193 views

Pondan tu makhluk jenis apa eh ?

izinkan yushi berbicara sebagai aku….,sebab selama nih,aku buat entri perkongsian sahaja well..sejak blog aku yang tinggal kenangan iaitu ishakhasimi.com dulu, aku ada tulis entri ‘membantai’ kaum-kaum pondan ni,sampaikan ada pondan yang tak puas hati bagi komen , antara entri gila yang aku tulis kat situ adalah pembedahan tukar jantina secara …

biasa biasa, Personal | 1,410 views

Gempar ! Video Cikgu Shida Digodam !

Pagi ini yushi tengah siap sedia untuk sarapan..bla..bla…hohoho,syok syok yushi online tetiba pulak yushi gatal gatal tangan rogol  google dan baca akhbar online yang satu ni ala harian metro, macam biasalah kalau takde bajet nak beli surat khabar kita mandrem je online tak gitu ? ok korang kenal kan cikgu …

biasa biasa | 735 views