Mengapa ? Mengapa ? dan Mengapa ?

Soalan-soalan ini selalu orang tanya mengapa ? .jika rasa artikel yang yushi tulis ini berfaedah sila share melalui facebook atau tweet melalui twitter,satu kerja senang dan tidak perlu tanya mengapa ? beberapa soalan ini mungkin ada blogger lain mempunyai jawapan yang tepat dan logik,boleh diterima akal,boleh gunakan idea dalam artikel …

biasa biasa, Personal | 566 views

Siapa ajar anak anda jadi kurang ajar ?

Apa punca anak kurang ajar  ? jom baca sampai habis Suatu hari seorang anak memaki hamun ayah nya didepan khalayak ramai Hafi : Sial punya bapak,aku minta bapak jaga barang ni sekejap pun sampai hilang,apa punya tualah bapak ni,dah lah tua kutuk (sambil meludah) Hamka : Hafi ! sampai hati …

biasa biasa | 813 views

Gambar bayi Aishwarya Rai adalah palsu ?

Benarkah gambar bayi pelakon hollywood Aishwarya Rai adalah palsu ? yushi pun terkejut membaca tentang perkara ini,kalau tidak percaya boleh baca entri dalam bahasa inggeris yang yushi share ini…. Aishwarya Rai’s baby photos are fake: Amitabh-Abhishek Actor Amitabh Bachchan and his actor son Abhishek Bachchan have confirmed that the photographs of …

biasa biasa | 1,865 views

Harga saham jatuh

Harga saham jatuh,harga saham jatuh,harga saham jatuh ! begitulah ceritanya,yushi bukan bercerita tentang harga saham dekat bursa malaysia,tapi harga saham masa depan bagi budak sekolah terutama perempuan harga saham mereka cukup murah,tak macam dulu harga saham melambung tinggi sekarang dekat facebook harga saham mereka cukup boleh dirunding budak sekolah zaman …

biasa biasa | 1,223 views