Amyra Rosli Buat Tulang Rusuk Aku Bergetar !!

Assallamulaikum…. Biodata Profil Amyra Rosli ? yep sebelum aku berkongsi  info tentang artis sorang ni iaitu tak lain dan tak bukan iaitu Amyra Rosli aku nak bagitahu yang tulang rusuk aku bergetar tengok  si Amyra Rosli ni sejak dia berlakon drama suami ku encik sotong hari tu ! Bukan apa, aku sebenarnya tidak …

Biografi, Cerita artis | 50,670 views

Siapa Shazril Shaharuddin Doktor Hensem Malaysia ?

Assallamualaikum… Baru-baru ini aku terbaca tentang seorang doctor yang namanya Say Shazril Shaharuddin doktor muda paling hensem di Malaysia telah menjadi viral di media social, malah Shazril Shaharuddin dijemput untuk masuk ke stesen radio popular iaitu HOT FM.   Malah ianya juga telah mencetus kontroversi di media social apabila ramai …

Biografi, Cerita artis | 5,847 views

Biodata Ainan Tasneem

  Biodata Ainan Tasneem | Ainan atau nama penuhnya Ainan Tasneem Redzuan,beliau merupakan seorang artis youtube pernah yang popular dengan lagu ciptaannya sendiri berjudul “Aku Suka Dia” namun Menurut Ainan menyanyi merupakan hanya sekadar hobi,dan buat masa ini Ainan sendiri  tak terlalu serius dalam bakatnya itu ekoran ibu bapanya kurang menggalakkan …

Biografi, Cerita artis | 2,921 views

Jom Kenali Siapa Hanni Borhan Jutawan Kosmetik

Siapa nak Biodata Hanni Borhan jutawan kosmetik Jamu Susuk Dara yang namanya menjadi viral bila dijadikan hamba seks oleh suami nya tu ? Facebook Dato Seri Hanni Borhan dikatakan mendapat perhatian ramai bila beliau telah meluahkan masalah rumah tangga yang beliau hadapi di media sosial, di samping itu beliau kecewa apabila …

Biografi, Perkara Viral | 10,257 views