Nasi Lemak Gay Dah Tiada Nama Lain ?

Assallamualaikum… Nasi lemak gay ? dah tiada nama lain ? Aku heran jugak dengan pemilik gerai nasi lemak yang bernama Adi Yusof ni, dah tak ada nama singkatan lain ke untuk bisnes dia ? kenapa nama Gerai Adi Yusof disingkatkan kepada GAY ? dia boleh tukar singkatan kepada GADIS sama …

Pandangan saya, Perkara Viral | 320 views
kisah pemuda lumpuh,tempat jual pakaian kanak-kanak,pakaian kanak-kanak murah kota samarahan,stall jual pakaian murah summer mall,kedai jual pakaian kanak-kanak desa ilmu,kisah menyayat hati,kisah seorang pemuda lumpuh,kisah orang hebat,kisah orang berjaya,kisah pemuda berjaya,usahawan muda,jual pakaian kanak-kanak sarawak,jual pakaian kanak-kanak kuching,jual pakaian kanak-kanak kota samarahan,pakaian kanak-kanak harga berpatutan,pakaian kanak-kanak harga murah,pakaian kanak-kanak,tempat jual pakaian bayi samarahan,jual pakaian bayi murah samarahan,tempat jual kasut bayi murah samarahan

LUMPUH TANGAN KANAN MENJADI SEMANGAT UNTUK PEMUDA INI BERNIAGA MEMBUATKAN KAMI SEBAK

Assalamualaikum… Lumpuh Akibat Kemalangan Pemangkin Semangat Lumpuh tangan kanan akibat kemalangan  motorsikal telah mengubah nasib pemuda ini,  di usia yang masih muda pada umur 23 tahun beliau telah  kehilangan upaya sebelah tangan kanan beliau akibat kemalangan motosikal, malah beliau juga telah kehilangan 3 dari jari kaki nya Sajali atau nama …

Hero Borneo Team, Perkara Viral, Perkongsian | 1,473 views

Anak pengutip sampah dinobatkan sebagai miss thailand 2015

Assallamualaikum… Seorang anak pengutip sampah telah dinobatkan sebagai Miss Thailand, Miss Uncensored News Thailand 2015 baru-baru ini, malah gadis yang dikenali sebagai mint itu tidak malu menunjukan latar belakang kehidupan sebenar keluarganya dan ibunya juga berkerja sebagai pengutip sampah dan pencuci jalan Apa yang lebih mengharukan mint tanpa segan silu pergi melutut …

Hiburan, Perkara Viral | 1,953 views

Jom Kenali Siapa Hanni Borhan Jutawan Kosmetik

Siapa nak Biodata Hanni Borhan jutawan kosmetik Jamu Susuk Dara yang namanya menjadi viral bila dijadikan hamba seks oleh suami nya tu ? Facebook Dato Seri Hanni Borhan dikatakan mendapat perhatian ramai bila beliau telah meluahkan masalah rumah tangga yang beliau hadapi di media sosial, di samping itu beliau kecewa apabila …

Biografi, Perkara Viral | 9,195 views
gambar nur sajat,biodata nur sajat,gambar broframestone masa muda,gambar ben ashari ketika muda

Nur Sajat Fariz Pondan Cantik Malaysia Yang Popular

Assallamualaikum… Biodata nur sajat fariz pondan cantik malaysia yang popular Yea, baru dapat aku update blog utama kesayangan aku ni, hehe rasanya dekat sebulan dah aku tak update huhu, biasalah sekarang ni sibuk kerja jugak huhu,ok korang kenal tak Nur sajat fariz ? ala pondan yang pakai hijab tu, yang …

Perkara Viral | 34,385 views