Benda yang paling kita gembira nak buat

Perkara paling gembira kita nak buat… Apa perkara yang paling gembira kita nak buat???? Korang paling gembira buat apa? ok mungkin paling gembira nak pergi shopping, mungkin juga paling gembira nak jumpa girlfriend tak pun paling gembira kalau dapat pergi masjid.. Mungkin ada benda lain yang paling mengembirakan yang korang …

Ringkas jer | 222 views
Penikahan tak sah

Penikahan yang tidak sah

 Assallamualaikum…. Penikahan yang tak sah, sekarang ni aku tak faham kenapa ramai yang ambik ringan pasal penikahan yang tak sah Lelaki dan perempuan memang berbeza, so perempuan tak payah ikut lelaki ,sebab perempuan ada tempoh iddah untuk berkhawin baru jika sudah bercerai dengan suami yang lama Lelaki, pagi dah …

Ringkas jer | 1,392 views

A aku sayang kau A

Assallamualaikum.. . Hehe gambar kat atas ni adalah gambar aku, sesaja aku letak dalam post ni walaupun takde kaitan dengan content, gambar ni kawan aku yang tangkap guna nikon 5300 dengan speedlight YN3 ,katanya ingin belajar photography huhu Ok siapakah A ? A bukan nama sebenar dan dia adalah seorang …

Diri aku, photograpi | 3,310 views

Photo raya keluarga 2017

Assallamualaikum…..   Photo raya keluarga 2017, tak sah raya kalau tak ada photo raya bersama keluarga kan ?     Kali ini aku jadi jurufoto rasmi keluarga aku time raya,hehe gambar ni ada yang jadi ada yang tak jadi…   So jom layan gambar…huhu…

Diri aku, photograpi | 2,304 views