A aku sayang kau A

Assallamualaikum.. . Hehe gambar kat atas ni adalah gambar aku, sesaja aku letak dalam post ni walaupun takde kaitan dengan content, gambar ni kawan aku yang tangkap guna nikon 5300 dengan speedlight YN3 ,katanya ingin belajar photography huhu Ok siapakah A ? A bukan nama sebenar dan dia adalah seorang …

Diri aku, photograpi | 1,928 views

Photo raya keluarga 2017

Assallamualaikum…..   Photo raya keluarga 2017, tak sah raya kalau tak ada photo raya bersama keluarga kan ?     Kali ini aku jadi jurufoto rasmi keluarga aku time raya,hehe gambar ni ada yang jadi ada yang tak jadi…   So jom layan gambar…huhu…

Diri aku, photograpi | 1,736 views

Membeli Jam SKMEI 0931 di Lazada

Assallamualaikum… Membeli Jam SKMEI 0931 di Lazada pada hari selasa minggu lepas dan datang pada hari rabu ( semalam, kira ambik masa seminggu baru sampai sebab ianya dari overseas) sungguh mengujakan sebab ini pertama kali aku membeli jam tangan secara online jam tangan ini amat murah dan bergaya, so banyak pilihan …

photograpi, Ulasan Saya | 7,559 views

Tampar David Teo, Siapa Kurang Ajar ?

  Assallamualaikum…. Tampar david teo, siapa kurang ajar ?  disini ingin aku memberi ulasan kepada isu beberapa hari lepas dimana kes penerbit david teo ditampar dihadapan perdana menteri oleh mat over atau nama sebenar sulaiman yassin   Bagi aku adalah tidak adil para netizen mengatakan yang david teo bersikap kurang …

Ulasan Saya | 692 views

Kenapa Besi Berkarat

Assallamualaikum…. Kenapa besi berkarat ? besi memang mudah berkarat seperti mana usia kita dari muda hingga ke tua, kita akan melalui pengaratan usia seperti mana besi Namun besi yang berkarat boleh dikitar semula menjadi besi yang baru, kita manusia tidak seperti besi yang boleh dikitar semula kita manusia tidak boleh dikitar …

Ringkas jer, Ulasan Saya | 2,935 views